Početak›Forumi›Linuks›Linuks magazin›Gnuzilla reloading…
- This topic has 26 odgovora, 13 glasova, and was last updated 12 years, 8 months ranije by
Kosava.
-
AutorČlanci
-
3. januara 2010. u 4:37 pm #82130
DeG
UčesnikProđe Nova Godina, a od broja 39 ni traga, a bogami ni glasa. Bar neko da oglasi nešto po tom pitanju. Takav je red!!!
4. januara 2010. u 8:42 pm #82131civan
Učesnik“… neko da oglasi nešto po tom pitanju. Takav je red!!!”
Iskreno, nije da vise svracamo na ove forume. Sad sam slucajno video da se pominje GZ.
Stvari ovako stoje – postoji volja (u vecem delu urednistva) da se projekat ponovo pokrene i neke stvari su pocele da se odvijaju, ali ne dovoljno brzo sto se mene tice.
Kao i uvek, ako mozete ikako da se prikljucite i da napisete po koji clanak, bilo bi lepo.
Pozdrav,
Ivan4. januara 2010. u 9:10 pm #82132zokypoky
UčesnikNešto bi i moglo da se napiše, kažite na koji e-mail da se pošalje, a ako treba para kažite i to javiće se sponzori.
5. januara 2010. u 6:11 pm #82133Anonimni
GostJa sam pisao za GZ i vrlo rado ću da nastavim. O0
5. januara 2010. u 6:56 pm #82134civan
Učesnikpogledacu sta je sa starom e-mail adresom (proslog meseca smo diskutovali na wavu 🙂 ) pa javljam.
poz
24. marta 2011. u 10:04 pm #86714urosevic
GostПинг 🙂
Комплетан опус ГНУзиле се углавном изгубио са свих раније познатих локација на нету. Сви стари (и једини) бројеви се могу преузети још једино са http://urosevic.net/gnuzilla/ или може директно да се чита из колекције ГНУзила на Скдибду. Чак сам ажурирао и страницу на Википедији..
Као што су читаоци вероватно и претпоставили после више од годину дана неактивности и угашених домена ГНУзиле, пројекат (незванично) више не постоји, али верујем да ће уреднички тим радо подржати младе снаге које би обновиле пројекат и наставиле тамо где смо ми стали. За почетак бих рецимо пронети вест о новој ГНУзили у Лаким пингвинима на страницама „Света компјутера“.
Има ли заинтересованих?
24. marta 2011. u 11:19 pm #86716Kosava
GostNisam baš vešt u pisanju novinskih članaka, ali imama volje da probam što da ne… ionako pratim dešavanja na linux sceni, ni sam ne znam koliko imam feed-ova sa tematikom unixa, tako da bi mogao pokušati…
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.