Почетак › Форуми › Линукс › Линукс магазин › Gnuzilla reloading…
- This topic has 26 одговора, 13 гласова, and was last updated 13 years, 10 months раније by Kosava.
-
АуторЧланци
-
2. децембар 2009. у 9:36 pm #82120MladenIsakovicУчесник
Pa čitamo mnoge novine i časopise, a ne pomažemo u pisanju. Neke čak i for free 😉
2. децембар 2009. у 10:18 pm #82121marelliУчесникma svi smo prsli!
2. децембар 2009. у 11:46 pm #82122DeGУчесникNešto se ne sećam da sam pročitao bilo kakav poziv, ili objavu po pitanju problema, pomoći, ili čega već po pitanju GnuZile. Vremena se definitivno nema, ali našlo bi se tu i tamo po malo. A tema od zadnjeg broja pa do sada čini mi se ima na pretek. 🙂
3. децембар 2009. у 12:23 am #82123kosmiУчесник@DeG
Mora da nisi bio tu kad je trebalo, a to jeste opravdan razlog O0. Bilo je i na ovom forumu zapomaganja na pretek pre oko 3 godine i više, pa molim pretraži :).Pa, to je zapažanje proizašlo iz činjenice da nam GNUzille nema već neki period, a šta će dalje biti…
Sorry za izvlačenje iz konteksta ::), ali to je jedino mesto gde sam video da se GNUzilla spominje a da je novijeg datuma :redface:.
ma svi smo prsli!
Jok ja :D! Ja sam spreman odmah da platim godišnju pretplatu na GNUzillu, ali naravno pod uslovom da je izdaju redovno. Eh sad, da ima više ljudi kao što je kosmi (minimum x100 ili više) pa da se od tako nečega krene sa planiranjem, i čitateljima, a pogotovu autorima bi bilo lakše… Možda bi bilo najbolje da se kloniram :police: 😀
edit:
A kada ima sponzora sve je lako >:D, pa i SK da se natera na CD-maniju :p – na koju se inače baš duuugooo odupirao :eek::
http://www.opensolaris.rs/?q=node/44Почните да користите слободни отворени Соларис…
Mamma mia :D:angel:
3. децембар 2009. у 8:20 am #82124zokypokyУчесникNešto se ne sećam da sam pročitao bilo kakav poziv, ili objavu po pitanju problema, pomoći, ili čega već po pitanju GnuZile. Vremena se definitivno nema, ali našlo bi se tu i tamo po malo. A tema od zadnjeg broja pa do sada čini mi se ima na pretek. 🙂
Tačno, ne sećam se poziva u skorije vreme. Jeste da se nema vremena, ali kada bude “stani-pani” reši se to. A`jmo ispočetka:
1. Ima li uredništva ?
2. Ima li tekstova za novi broj ?
3. Treba li para (za šta treba) ?
4. `oće li neko da piše za Gnuzillu (neki sa foruma – neka se jave !) ?
5. Šta još fali (dopisati !) ?3. децембар 2009. у 8:28 am #82125dukenukem_4dУчесникne idu baš oni usb modemi na solarisu :-
nešto mi se restartuje pri konekciji/diskonekciji usb ,mislim da nije baš potpuno podržan
ali opet je zanimljivo 😀
i mislim da mu treba bar 1Gb rama za ovaj 2009.6 ???Stvarno funkcioniše virtualbox , mislimda i wine ide nisam probao 😀 😀
nema baš svih drajvera (što nam je poznata situacija , bar nama)
jel crrcord shillingov kod solarisa ili kako ?ah da, probao sam na usb da ga postavim počev od cd-a
ALi.. ne ide mi tako , mada postoji i usb image .img , verovatno je razlika u initrd negde
doduše uspelo je da on učita kernel i initrd , dok je initred oko 30 MB
pa preporučujem upotrebu PloP-a i da ide na usb 2.0 ako neko stavi na usb
(stvarno se brže učita za 10 sec tih 30 MB sa plopom)3. децембар 2009. у 5:24 pm #82126kosmiУчесникJoš samo da se pojavi i OpenWindows, pa i njega da proglase za slobodan softver i stvarno mogu da se samoubijem :D.
GNU/OpenWindows , varijanta za mala i srednja preduzeća >:D3. децембар 2009. у 5:37 pm #82127dukenukem_4dУчесникgledano sa stanovišta da kod oko 60 do 80% računara taj livecd verovatno neće ni da se podigne
jeste loše :- (po trenutnim informacijama iz real-life)
(i mene čudi kako funkcioniše kod mene , obično mi padne neki nerešiv problem u tom kontekstu 😀 😀 )
O0Inače plop bi morao da pogura i bart live cd kad ide preko usba 😀
ali je nefikasan bart ne dodaju mu se lako mrežni i dialup modem dajveri dok je na našem
livcd-u: it’s a snap !
O0 (ne intersuje me bart skoro uopšte )4. децембар 2009. у 4:40 am #82128kosmiУчесникgledano sa stanovišta da kod oko 60 do 80% računara taj livecd verovatno neće ni da se podigne
jeste loše :- (po trenutnim informacijama iz real-life)Taman toliko je i GPL softvera od sveg softvera uz koji se isporučuje i izvorni kod 😀 O0.
A i ovo je zanimljivo nekome…
Imagine, for example, someday interacting with a computer for a virtual dance lesson or on-line shopping that uses a future laptop’s 3-D camera and display to show you a “mirror” of yourself wearing the clothes you are interested in. Twirl and turn and watch how the fabric drapes and how the color complements your skin tone.
i naravno dva brata po majci monopolističkoj :police::
“Microsoft is partnering with Intel to explore new hardware and software architectures supporting next-generation client plus cloud applications,” said Dan Reed, Microsoft’s corporate vice president of Extreme Computing. “Our early research with the single chip cloud computer prototype has already identified many opportunities in intelligent resource management, system software design, programming models and tools, and future application scenarios.”
http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/2009/20091202comp_sm.htm
4. децембар 2009. у 5:51 pm #82129dukenukem_4dУчесникImagine, for example, someday interacting with a computer for a virtual dance lesson or on-line shopping that uses a future laptop’s 3-D camera and display to show you a “mirror” of yourself wearing the clothes you are interested in. Twirl and turn and watch how the fabric drapes and how the color complements your skin tone.
ali ovo je postojalo još dok je bila amiga nešto, to za perike i slično ???
to si izmišljaju nešto O0 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.