Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › gnu/linux na usb fash dok win radi kako
- This topic has 24 одговора, 8 гласова, and was last updated 15 years, 4 months раније by Puppet_Master.
-
АуторЧланци
-
24. април 2009. у 8:00 pm #67205Puppet_MasterУчесник
Pozdrav za [b]Puppet_Master[/b]
Download-ovao sam tvoju kreaciju i odmah sam je probao na mom kompjuteru.
Iz Windowsa XP Pro
Radi brzo i stabilno.
Internet proradio odmah automatski preko dhcp.Jedno pitanje- kako da iz ove tvoje kreacije
mountujem npr. kao kod Puppy-ja da vidim moje windows particije C,D,EKod mene je ovakva situacija:
In my computer I have two SATA hard disks:
sda1 windowsXP-C:
sda5 windowsXP-D:
sda6 windowsXP-E:sdb1 MacOSX-C:
sdb5 PCOS 2008 GNOME
sdb6 PCLinuxOS-KDE
sdb7 Debian
sdb8 PCLinuxOS-GNOME
sdb9 swap partitionMy computer:
ASUS P5B
Intel E2160
2GB ram
ATI HD 2600 XT
Pioneer DVD-RW DVR-212Dau tek sad provalih da si me pitao ovo , lele ala sam los creator :|:|:|
da li te ovo jos uvek interesira ili ne , nisam odavno gledao svoje cedo :D:D:D ali cu se podsetim vrlo brzo , samo da pronadjem gde mogu da je okacim ponovo 🙂
24. април 2009. у 8:33 pm #67206dukenukem_4dУчесникmože može ,okači O0
što bi reko žika ,nikad nije kasnooo…, da se ljubi strasnoo… 😀
:angel:25. април 2009. у 7:18 am #67207Puppet_MasterУчесникmože može ,okači O0
što bi reko žika ,nikad nije kasnooo…, da se ljubi strasnoo… 😀
:angel:Posle beuspesnog pokusaja da nadjem neki sajt koji bi mi za dz hostovao vajl od 450 mb , i shvatanja da sa mojim uploadom preko adsl-a koliko ce to trajata i izabrah torrent :):):) e sad posto mi je ovo prvi put u zivotu da pravim torrent nadam se da je sve u redu ako nije javljajte da gledam gde sam pogresio :):)
25. април 2009. у 1:59 pm #67208dukenukem_4dУчесникja ne mogu više od 20MB da uploadujem u jednom dahu ,kad nešto uploadujem,
jedino da pustim svu noć :redface:jesi postavio protove u firewallu/ruteru za torrent ? (samo da proverim :angel:,kad seeduješ onda trebaju ili ne ? )
al ne znam kako ovde da probam u xubuntu ima transmisiju kao klijent.
nije mi baš jača strana skidanje sa torenta 😀
a moram kroz ufw da propustim nekako.25. април 2009. у 4:25 pm #67209Puppet_MasterУчесникja ne mogu više od 20MB da uploadujem u jednom dahu ,kad nešto uploadujem,
jedino da pustim svu noć :redface:jesi postavio protove u firewallu/ruteru za torrent ? (samo da proverim :angel:,kad seeduješ onda trebaju ili ne ? )
al ne znam kako ovde da probam u xubuntu ima transmisiju kao klijent.
nije mi baš jača strana skidanje sa torenta 😀
a moram kroz ufw da propustim nekako.ma preko torrenta sam skino boga oca , ali nikad do sad nisam pravio torrent za nesto i to onda davao svetu , tako da mi on stoji u spisku za seed-ovanje , ali pise da niko zivi ne pokusava da ga skine ( 🙁 ) , e sad ili niko zaista ni ne pokusava ili sam ja nesto lose odradio , sto se tice podesavanje rutera i slicno nista diro nisam. azureus saljaka punom parom pa ga nisam ni dirao :D:D:D:D:D
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.