Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Forumi (opcije show/hide)
- This topic has 29 одговора, 9 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by japan.
-
АуторЧланци
-
2. август 2005. у 10:42 am #31902kmilosУчесник2. август 2005. у 11:13 am #31903braleУчесник
sta kako sam uspeo, pa subsilver temu jedino i imam i eto radi bez rolanja. A sta vi imate jos neke theme? 🙁
2. август 2005. у 12:08 pm #31904NitroУчесник2. август 2005. у 1:50 pm #31905DooleУчесникKod mene ima:
professional
SMN_MAMBO
fisubsilversh
mendy-v1
memlabs_blueplus
mmlite
mwi
subVereorJa koristim mendy-v1
2. август 2005. у 3:48 pm #31906tomajaГлавни мајсторScroll blok za forume (nalazi se desno kao prvi box po redu) je zadrzan za jos samo par dana dok ne vidimo kako ce novi modul da funkcionise. Nakon toga ce biti uklonjen.
linux4life
2. август 2005. у 3:58 pm #31907kmilosУчесникPrebacio sam se na Prof. temu bez scroll bloka i polako se navikavam, nije baš toliko loše… 😉 Ali ipak imam samo dve primedbe na upotrebljivost:
– kada odradim reload strane, ovaj novi blok ne pamti stanje show/hide, nego uvek vrati na zatvoreni (hide) blok
– da li postoji način da se ovaj prvi deo novog bloka gde se vrte teme fiksira na tačno 4 ili 5 redova slova? ovako se, kada se menjaju naslovi različite dužine, sav tekst na stranici pomera vertiklano gore-dole, što jako iritira i odvlači pažnju…
2. август 2005. у 4:05 pm #31908tomajaГлавни мајсторPomeranje teksta zavisi od teme koja se korisiti kao i od rezolucije na monitoru. Ja licno koristim temu fisubsilversh i nemam takvih problema.
linux4life
2. август 2005. у 4:17 pm #31909kmilosУчесникPa meni se isto dešavalo i na fisubsilversh, verovatno zato što svoje prozore držim fiksirane na 800 piksela širine…
Bilo kako bilo, zar nije bolje da se sajt dizajnira za neku najmanju zajedničku rezoluciju, recimo 800×600? Stvarno ne bih da budem negativan, ali primećujem da često u dizajnu praviš izbore bazirane samo na svojoj ličnoj postavci i mogućnostima tvog hardvera, ali to ne znači da možeš da pretpostaviš da i drugi korisnici imaju sličnu postavku i hardver, navike, ukus, itd…
2. август 2005. у 5:22 pm #31910japanУчесникjeste da je sitnica, ali sto tako?
2. август 2005. у 5:36 pm #31911tomajaГлавни мајстор@milosk
maravno da se sajt dizajnira za nekog prosecnog korisnika ali naravno ne mogu biti svi u potpunosti zadovoljni. Nadam se da shvatas da 800×600 i nije neka standardna rezolucija u novije vreme, pre ce to biti 1024×768. E sada, ovaj blok za forum ima svoje prednosti ali i mane, medjutim neki kompromis mora da se pronadje.
@japan
kada bude zavrsen prevod, nadam se da ce tekst biti korektno prikazan.Ja shvatam da mnogo toga jos treba da se sredi ali za to opet treba zaista dosta vremena i truda. Nadam se da cete imati strpljenja 😉
linux4life
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.