Ljudi evo sad sam emergovao enlightenment e17 i mogu vam reci da nista u zivotu lepse nisam video. Evo guidea po kom sam radio:http://gentoo-wiki.com/HOWTO_emerge_e17
Ko ima malko brzi net, neka ondmah emrgeuje, odlican je…
Idem da uzivam.
P.S Kad se loaduje pojavi se njihov zlatni logo (3d) i pomera se, senke ispod prozora su neverovatno lepe, meniji su odlicno uradjeni, kada se prebacim sa jednog prozora na drugi, onaj koji je postao aktivan zablista… BIce jos malo shotova, samo da ga malko sredim.
😆
piff tako brzo dizes ruke sa jednog wm i prelazis na drugi. Salim se dobar je enlightenmen. Kad si vec tu pretrazi portage mislim da ima meta paket oficijalnih tema za njega 😉
DR17 je sjajan. U poslednjem broju GNUzille sam pisao o njemu. Perfektno radi i stabilniji je neko mnogi “stabilni” WM.:) Steta sto DR17 ne moze da se integrise u GNOME kao sto je to mogao DR16. Ali ipak dozvoljava pokretanje Gnome panela sto je sasvim dovljno sto se mene tice.:)
Iskreno receno, ja sam se prilicno namucio da ga namestim, posto sam ga rucno build-ovao, ali je vredelo tih par dana patnje! 😉 Nedostaje tu jos nekih
grafickih alata, kao na primer alat za kreiranje ikonica,… ali polako… Sto se tice decijih bolesti, bas ga intenzivno koristim i nisam ih primetio…