Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Хардвер › conexant hsf modem
- This topic has 16 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 1 months раније by
unicorn.
-
АуторЧланци
-
10. октобар 2004. у 12:30 pm #21661
orsale
Учесникda ne duzim mnogu i samo da kazem da kapitulirao sam i ovi drajvere na power packu ne rade…kraj!!!sada opet koristim acer..
12. октобар 2004. у 3:36 pm #21662Off-Topic
УчесникSteta Connexant je mnogo dobar, kod mene prosto neznam gde je bolji dali pod win ili pod Lin, doduse centrala jeste digitalna i to full, ali isto tako Lucent nevalja ni za krivi, inace onaj Agere.
13. октобар 2004. у 1:42 pm #21663dens
УчесникLjudi da ne bude zabune, ovako sam ja uradio i to 3 puta do sada i radi na kernelu 2.6.8 (onaj koji ide uz mdk10.1)
Dakle download tar.gz sa linuxant sajta. To se raspakuje. U dir se ubaci patch i radi po proceduri. Pokrene se hcfpciconfig, upise sta treba, sredi se init string i to je to.
Radi odlicno (imam conexant hcf modem).
Dakle HCF radi na 2.6.x pod MDK 10.1
13. октобар 2004. у 1:58 pm #21664popac
УчесникI ja sam instalirao HCF na jednom Mandrakeu 10.0 na 2.6 kernelu i takodje radi 😯
30. децембар 2005. у 9:40 pm #21665ace7
УчесникA kako patchati modem ako sam vec instalirao drivere limitirane na 14000?
30. децембар 2005. у 11:00 pm #21666unicorn
Учесникma sve sam uradio kao sto treba jebi ga..
kopiram hsfpatch u instalacioni direktorijum, pa startujem ga ./hsfpatch pa ide do 100 % pacuje ga i na kraju kaze da ja patchovan, i pise ti onaj mail [email protected], i onaj licence kod..posle ides sa make install upises one informacije kao sto su
e-mail – [email protected]
licence code – BADCAFE4742B
i na kraju kaze mi da je sve ok i da one ogranicenja od mozema su skinute.
startujem kppp, idem u modem comands i u init 1 upisem AT&FW3+MS=V92,1,28800,33600,28800,56000
init 2 – ATX3 i kada pokusam da se konktiram daje signale kao da je sve uredu..znas ona standarno bucenje i zujene , i u onom momentu kada treba da se konktira konacno poce da mi daje zauzeto…dodao sam u init 2 i ono W2 i opet nece i pokusao sam skoro sve moguce kombinacije i opet nece…i samo da pitam posto sam ja iz makedonije dali tu u one skevence igra neku ulogu i centrala preko koja mi ide telefon?dali su sve standarde iste ili ima neka razlika..ma nemam poima..svaka sugestija bi mi dosla dobro…Ja sam imao slican problem. Pogledaj Debian odsek na ovom forumu. Problem je bio sa /etc/ppp/options fajlom.
Inace imam Conexant HCF modem i uspeo sam da ga instaliram na svakoj distribuciji koju sam probao (njih 7-8).30. децембар 2005. у 11:02 pm #21667unicorn
Учесникma sve sam uradio kao sto treba jebi ga..
kopiram hsfpatch u instalacioni direktorijum, pa startujem ga ./hsfpatch pa ide do 100 % pacuje ga i na kraju kaze da ja patchovan, i pise ti onaj mail [email protected], i onaj licence kod..posle ides sa make install upises one informacije kao sto su
e-mail – [email protected]
licence code – BADCAFE4742B
i na kraju kaze mi da je sve ok i da one ogranicenja od mozema su skinute.
startujem kppp, idem u modem comands i u init 1 upisem AT&FW3+MS=V92,1,28800,33600,28800,56000
init 2 – ATX3 i kada pokusam da se konktiram daje signale kao da je sve uredu..znas ona standarno bucenje i zujene , i u onom momentu kada treba da se konktira konacno poce da mi daje zauzeto…dodao sam u init 2 i ono W2 i opet nece i pokusao sam skoro sve moguce kombinacije i opet nece…i samo da pitam posto sam ja iz makedonije dali tu u one skevence igra neku ulogu i centrala preko koja mi ide telefon?dali su sve standarde iste ili ima neka razlika..ma nemam poima..svaka sugestija bi mi dosla dobro…Ja sam imao slican problem. Pogledaj Debian odsek na ovom forumu. Problem je bio sa /etc/ppp/options fajlom.
Inace imam Conexant HCF modem i uspeo sam da ga instaliram na svakoj distribuciji koju sam probao (njih 7-8). -
АуторЧланци
Форум ‘Хардвер’ је закључан за нове теме и одговоре.