Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Хардвер › conexant hsf modem
- This topic has 16 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by
unicorn.
-
АуторЧланци
-
3. октобар 2004. у 10:54 pm #4279
orsale
Учесникovako uspeo sam da instaliram drajver onaj koji postigne brzinu 14000, uspeo sam da ga pacujem kako bi radio na 56000 i sve je bilo ok ali ipak kada se konektiran na internetu nece da se konektuje brze od 14000.procitam sam uputstvo od tomaja i u init 1 sam uneo AT&FW3+MS=V92,1,28800,33600,28800,56000 a u init 2 atx3 w2 i kada to uradim sve ide ok ali kada treba da se konektuje daje mi znak da je zauzeto?zna neko u cemu je problem?pa ko zna…hvala unapred.
4. октобар 2004. у 1:07 am #21652Off-Topic
УчесникProbaj da mu kao init 1 postavis atx3, a za init 2 tu duzu varijantu, a to dali je na 14400 ili koliko, ako si ga zakrpio nebrini se i vozi, to sto ti pokazuje je ustvari brzina komunikacije sa portom, a ne konekcije, ali ako si isao redosledom koji si pomenuo, dakle instalacija pa patchovanje, time nista nisi uradio, uputstvo za operaciju ti je dato u samoj zakrpi, iskopiraj pacth u direktorijum extaraktovan iz gzipa, i onda poteraj skriptu, posle toga ga instaliraj.
4. октобар 2004. у 9:38 pm #21653orsale
Учесникma dobro greno sam pisao.sve sam uradio kako pise.kopirao sam patc pa startovao pa instalirao..i sve je islo ok.a brzina je ta koja pokazuje jer sam probao da downlodujem nesto i nije htelo da idem brze nego 1,8 kb dok sa ovaj drugi modem koji imam ide daleko brze.aj probacu da smenim to kako si mi erkao pa videcu sta sam uradio.
6. октобар 2004. у 11:15 pm #21654orsale
Учесникnece i nece i nece…i sta da radim sad??probao sam sve moguce kombinacije i nece da cuje da ide brze od 14000kb…znaci ostaje mi da ga bacim mamu mu j…
7. октобар 2004. у 6:20 am #21655tomaja
Главни мајсторA kako bi bilo da ubacis patch za Conexant drajvere 😉
Imas ga u download sekciji. Nakon toga ces imati full 56k.linux4life
7. октобар 2004. у 10:09 pm #21656orsale
Учесникma sve sam uradio kao sto treba jebi ga..
kopiram hsfpatch u instalacioni direktorijum, pa startujem ga ./hsfpatch pa ide do 100 % pacuje ga i na kraju kaze da ja patchovan, i pise ti onaj mail [email protected], i onaj licence kod..posle ides sa make install upises one informacije kao sto su
e-mail – [email protected]
licence code – BADCAFE4742B
i na kraju kaze mi da je sve ok i da one ogranicenja od mozema su skinute.
startujem kppp, idem u modem comands i u init 1 upisem AT&FW3+MS=V92,1,28800,33600,28800,56000
init 2 – ATX3 i kada pokusam da se konktiram daje signale kao da je sve uredu..znas ona standarno bucenje i zujene , i u onom momentu kada treba da se konktira konacno poce da mi daje zauzeto…dodao sam u init 2 i ono W2 i opet nece i pokusao sam skoro sve moguce kombinacije i opet nece…i samo da pitam posto sam ja iz makedonije dali tu u one skevence igra neku ulogu i centrala preko koja mi ide telefon?dali su sve standarde iste ili ima neka razlika..ma nemam poima..svaka sugestija bi mi dosla dobro…8. октобар 2004. у 11:13 am #21657Off-Topic
УчесникUkoliko koristis 2.4x kernel probaj one BETA drajvere nisu limitirani i kod mene super rade, imas ih takodje Down load sekciji za MDK9.1.
8. октобар 2004. у 11:04 pm #21658orsale
Учесникda da da znam za te downlodowao sam ih i super rade apod 2.4 ali koristim 2.6..ma nema veze imam ja i druge modeme ali ipak cudi me u cemu je problem sto ovaj nece…
9. октобар 2004. у 11:18 am #21659Off-Topic
УчесникZnas sta, meni je taj patchovani drajver jedino pravio probleme na HSF-u, cak i ako sam stavio ono -s (kako beshe), a na HCF-u radi bez problema, ali pod 2.4.21 kernelom, nisam siguran, ali mozda taj patch neradi za drajvere u 2.6.x???????????????????????????????????????????????????
9. октобар 2004. у 11:10 pm #21660orsale
Учесникpa jebes ga mozda je i to…posto u pravo si da pod 2.4x kernelu radi to sam vec ispitao.nego da ja tebe pitam mada cu da probam to sutra jer je sada kasno malo..ne znam koji mandrake koristis ja imam Power Pack+ i mislam da na neko od onih cd-a gde se nalaze oni suplementary aplication..t.e. onaj softver koji se placa mislam da sam video drajvere za conexant HSF..siguran sam da sam video ali jos ih nisam probao..pa da ne znas mozda dali oni rade..pa duri sada mi ide u glavu da taj softver je komercijalan i da mozda te drajvere konacno i prorade….aji sutra cu da to probam pa pisacu ti…ako rade odma ih stavljam u download sekciju..
-
АуторЧланци
Форум ‘Хардвер’ је закључан за нове теме и одговоре.