1080 sa sve poslednjom stranom gde je ISBN, indeksom i sl. Naravno, knjige koje se zovu “* za 24č” ne očekuju od tebe da budeš budan i spreman/sposoban za učenje 24 č, i da ćeš posle biti veliki mag tog *, već se radi o 24 1-časovne lekcije. Takođe, ne možeš očekivati da ćeš savladati S++ za 21 dan. Meni je trabalo 3-4 dana za prvih 7, pogotovo jer sam već bio upoznat sa programiranjem, mada ne i sa S-om. E, a onda dođu koske koje ćeš morati da glođeš i par dana. Ja sam izuzetke razrađivao nedelju dana, naročito zbog toga što nisam mogao da smislim pravi primer, koji bi opet bio dovoljno jednostavan za implementaciju. A kod sistemskih poziva i ostalih čudesa poput niti i višenitnog programiranja sam stao. Posle više nisam imao vremena time da se bavim, tako da sam samo pročitao par poslednjih lekcija koje se tiču GUI programiranja, ali sam i od toga odustao jer je suviše skraćeno a i zastarelo (prosto jer se GNOm i KDE razvijaju daleko brže nego sam S++). Trenutno proučavam zvaničnu knjigu za Qt4, ali svejedno, taj 21 dan jeste sine qua non C++a