Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › Brzina (broj prolaza) algoritma
- This topic has 20 одговора, 8 гласова, and was last updated 18 years, 1 months раније by burga.
-
АуторЧланци
-
29. новембар 2006. у 9:43 pm #49941cyber_brain_mfkgУчесник
imam dobru knjigu iz dizajna i analize algoritama, na engleskom je ali ako si zainteresovan poslacu ti je na mejl, ja sam imao predmet na drugoj koji se tako zvao….
@broke
pa bre ovu knjigu algoritama sto ce death da ti shalje na mail!!!! nace valjda da skenira pa da ti salje u jpgu 😛
xxexexe!!! ajd pa ako dobijesh to prosledi! a za primer P1 P2 znam da si smisljao u trenutku kucanja!!!
pozdrav i cujemo se – kad bese ono dolazish, pre lige3?a i tortu si obecao :D!!!;)
29. новембар 2006. у 9:44 pm #49942debelizmajУчесникma polako, ne klonjuj duhom….svaki pocetak je tezak 😉 😀
ja sam , kad sam upisao faks, proklinjao sebe sto nisam otisao lepo na selo , nasao zenu sa dosta zemlje i par traktora ,da se udomim lepo nego se pravim pametan, uuu ja cu da studiram 😀 ali posle skontas da studiranje i nije tako lose…kad prodje onaj deo navikavanja 😀29. новембар 2006. у 9:46 pm #49943debelizmajУчесникe,cyber_brain_mfkg, poslao sam ti knjigu…
29. новембар 2006. у 9:48 pm #49944BrokeBodyУчесникUuu…!!! Nisam vid’o taj post. Prosledicu ti knjigu, a u petak u 20:00 mi salji SMS, bilo sta napisi, samo da treba da me podsetis da treba da se vidimo. 😀
@death
Salji na [email protected]
29. новембар 2006. у 10:27 pm #49945jbobanУчесникE za onaj drugi primer za ugnjezdavanjem petlji nisam cak ni znao da moze da posluzi za sortiranje niza u neopadajucem poretku, a kamo li nesto drugo.
Bojim se da je malo prerano da uopšte razmišljaš o složenosti algoritama, a da još uvek nisi savladao ni osnovne stvari. Ako još uvek ne moraš, ne bavi se tim razmatranjem nego kreni od osnovnih tehnika, a “kad porasteš kašće ti se samo”… O0
29. новембар 2006. у 10:36 pm #49946BrokeBodyУчесникNizovi su bas poslednje sto smo radili i to je jedina stvar koju jos nisam seo da ucim, a sortiranje niza u neopadajucem poretku se spominjalo pre dve nedelje ja mislim, kad smo imali neki zadatak na vezbama koji ja nisam znao da uradim. Nisam ih ni radio na kolokvijumu koji sam u ponedeljak jedva prosao. 🙁
Uh.. nista, hvala svima, a ja odo’ da ucim.
30. новембар 2006. у 8:49 am #49947xphreakУчесникimam dobru knjigu iz dizajna i analize algoritama, na engleskom je ali ako si zainteresovan poslacu ti je na mejl, ja sam imao predmet na drugoj koji se tako zvao….
Druze ako nije problem molim te posalji mi knjigu na
[email protected]Ili postuj link za skidanje ako imas.
Hvala unapred
1. децембар 2006. у 12:44 am #49948burgaУчесникIma u c++ za linux za 21 dan (sa obradjenih 28 dana, al ajt’) prilicno fin opis sta se dogadja ispod haube i sta povecava vreme izvrsavanja funkcija i samog programa. Jedan od najdrasticnijih primera je racunanje nekog od brojeva u Fibonacijevom nizu, koje se moze obaviti bar na 2 nacina: u nizu i pomocu rekurzivne funkcije. Napravi oba algoritma, zadaj im da ti izracunaju 100-ti clan, pa pogledaj koliko im vremena treba. Osetices…
Drugi problem su virtuelne funkcije. Ima jos takvih zackoljica, ali u 12 do 2 ne mogu bas da se setim… 😮1. децембар 2006. у 1:35 pm #49949GreenDayУчесникizracunavanje fibunacijevog broja je dobri staris skolski primer 🙂
1. децембар 2006. у 3:35 pm #49950MilancheУчесникIma u c++ za linux za 21 dan (sa obradjenih 28 dana, al ajt’)
Sry za off, ali jbt koliko ta knjiga ima strana (kad vec moze da se nauci za mesec dana)??? Ja video neku ne za 21 dan, nego za 24 sata, mislim da je to malo preterano…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.