Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Banovali me na ES ….
- This topic has 72 odgovora, 19 glasova, and was last updated 14 years, 6 months ranije by
micic1.
-
AutorČlanci
-
10. april 2009. u 11:33 am #77553
dukenukem_4d
Učesnikma jock… Qzma je car ^-^
ovaj dimko je obična budala neka 😮
10. april 2009. u 3:31 pm #77554MladenIsakovic
UčesnikBogami je Dimke na neke ostavio jak utisak, dal’ što ne voli linux (a neke stvari su napisane za linux zahvaljujući upravo njemu, al’ ajd’ sad, nem’ veze) il’ što pored njega ne uspevaju da dokažu kako je linux bolji za desktop od windowsa 🙂
Prosto ne znam 😀10. april 2009. u 3:36 pm #77555dukenukem_4d
Učesnikda kad sam probao handbrake nije teo da se dokompajlira zbog faad nešto 🙁
sad su tek ažurirali posle 2 god nešto
O010. april 2009. u 3:38 pm #77556na12
UčesnikSamim tim sto ste mu posvetili 4 strane vi smatrate da on nesto vredi,ma ne vredi on ni pola strane na nekom nizerazrednom forumu. :biggrin:
10. april 2009. u 10:02 pm #77557marelli
UčesnikDuke, sto im ne sjebes sajt kad te toliko nad#kali! >:D
11. april 2009. u 2:30 am #77558dukenukem_4d
UčesnikDuke, sto im ne sjebes sajt kad te toliko nad#kali! >:D
Nažalost nisam u toj branši ,zato me i hebu 🙁
Uvek pošteni judi nahebu jelte ?Vidiš i sam da su sa hakerima na hvala lepo – molim lepo….
(još malo pa će im puše …..beeeeeeep…… )
nemojte me shvatite pogrešno ,hackeri su sjajni momci i ja im se stvarno divim 😀 😀 😀
EDIT:
postavlja se pitanje zašto ja da radim više nešto u korist linuksa
(ili sa te strane gledano bilo ko drugi)
kad budala poput dimkovića može da uzme to i da te pošteno izjebe kaže da ništa ne znaš
izmrčka ga i proda i pri tom postavi u top temu ? :biggrin:koja je dalje moja motivacija ?
zar ne biste rekli da je čovek potpuno potrefio u pik ?fluffy ,the destroyer of worlds
11. april 2009. u 4:03 am #77559dukenukem_4d
UčesnikSamim tim sto ste mu posvetili 4 strane vi smatrate da on nesto vredi,ma ne vredi on ni pola strane na nekom nizerazrednom forumu. :biggrin:
Hitleru su posvetili tomove i tomove historijskih knjiga
a ni on ne vredi ništa 😮 samo zato da se to zlo ne ponovi 🙁doduše nisu za poređenje stvarno :redface: sorry
11. april 2009. u 8:03 am #77560velial
UčesnikEDIT:
postavlja se pitanje zašto ja da radim više nešto u korist linuksa
(ili sa te strane gledano bilo ko drugi)
kad budala poput dimkovića može da uzme to i da te pošteno izjebe kaže da ništa ne znaš
izmrčka ga i proda i pri tom postavi u top temu ? :biggrin:koja je dalje moja motivacija ?
zar ne biste rekli da je čovek potpuno potrefio u pik ?[i] fluffy ,the destroyer of worlds [/i]
Pa sa Linuksom se baviš zbog sebe (bar ja), ne vidim što bi bile bitne nečije kritike ili hvale. Što se mene tiče nek psuje Lindžu i hvali Njinjdos ko hoće i koliko hoće, uopšte me ne dotiče, ja ću i dalje raditi to što radim.
Što se tiče cimanja sa hardverom, mislim da svi ovde znaju da je lindža problematičniji od Njinjdosa. Što opet neznači da vas cimanje čeka boš kod svake mašine. Bilo bi glupo da na nekom standardnom hardveru potrošiš ceo dan za nameštanje.
Sad ću malo da budem papagaj. Po meni je osnovna prednost Lindže njegova cena. Zamislite jednu firmicu koja ima desetak umreženih računara i da im za potrebe posla ne trebaju neke egzotike.
Pa sad lepo izračunajte Njinjdos+Ofis+nero+(dopišiti šta još mislite) pa sad to puta broj računara. Sa drge strane postoji lindža sa svojim zamenama koji ne košta ništa, a radi dovoljno dobro.
Što se cimanja tiče, takve firmice obično angažuju nekog za održavanje mreže i tih računara, Ako je cena ista sasvim je svejedno hoće li ovaj da održava lindžu ili Njinjdos. Pa sad računaj: kod Lindže će biti cimanja na početku sa hardverom i još što šta a kad se namesti da radi to radi, kod Njinjdosa neće biti cimanja oko hardvera ali će biti cimanja zbog virusa i još koje čega. U svakom slučaju cimanja će biti, kako bi inače zarađivali ljudi koji se bave održavanjem računara.
Poenta je da jednu takvu firmicu koja već plaća nekog za održavanje apsolutno ne zanima sa čime se ovaj konkretno cima, bitno im je da mašine rade. Tako da su prepucavanja Linuks-Njinjdos po pitanju cimanja oko Hardvera i virusa po meni samo mlaćenje prazne slame.
Ja se lično ne bavim računarima ali mi se dešava da me ljudi pitaju za savet šta bi mogli da urade sa računarom bilo kući bilo u firmi. Ti naravno počneš priču o prednostima i manama bla… bla.. truć, i lik te prekine na pola “E nemam ja pojma o čemu pričaš, a nemam ni vremena da te slušam, nego raci ti meni šta ja da uradim i koliko treba da platim”.
Tako da mislim da ta međusobna pljuvanja sistema nemaju baš neki veliki uticaj.
Realan problem sa kojim sam se stvarno sretao je “nije ikonica na tom mestu”. Tu sad zavisi od samog čoveka, ako nikad nije do tada video računar onda ni nema taj problem pa se lako nauči, drugi ljudi hoće da uče i prihvataju promene, a opet ima i tvrdoglavih koji jednostavno neće da se menjaju.11. april 2009. u 8:18 am #77561dukenukem_4d
Učesnikok , ali u tom slučaju pošto se baviš sa nameštanjem lindže,
onda ti dimke više odbiva posao, s obzirom da reklamira po celom ES 2008 server ?
🙁
(a kad neko ko nema pojma o tehnikalijama pročita pogleda na 100 stranica se hvali jedna stvar
za šta će da se uhvati? )EDIT: da ne bi bilo da ga sve blatim
evo šta kaže google :
http://www.afterdawn.com/guides/archive/neroaac.cfm (šta li su radeli kliktali na page rank da izađe na prvo mesto ??? )
tu na dnu je mpeg 4 sa čovekom iz etf ,Dragorad Milovanović ?
http://www.rastko.org.yu/projekti/infom/brojevi/2002-1.html
ovde su developeri za faac/faad
http://sourceforge.net/project/memberlist.php?group_id=7045. decembar 2010. u 3:01 pm #85921micic1
GostI meni izbrsao nalog na ES ( pre nedelju dana ) – sporečkali smo se oko crnogorskog jezika. “Manjinski a službeni”. Tu temu postavio sam, kao autor u MadZone. Nije mogao, izgleda, da podnese da mu neko protiureči. Na moje dve rečenice on odgovara tiradom od pola strane.
Pre toga, u drugoj temi, prebacio sa mu što posle rednih brojeva stavlja slovčane ekstenzije ( 2088-me, 3-ći 2002-ge, 8-mi mart i sl ). U stvari, tražio sam da mi izdeklemuje sve te slovčane nastavke po padežima posto ovde kod mene ( Gurgusovac ) koriste samo dva, umesto 7 padeža!
Bilo je i pitanja ( sa moje strane ) što nema ćirilice na ES…. :bigsmile: -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.