Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Banovali me na ES ….
- This topic has 72 одговора, 19 гласова, and was last updated 14 years, 1 months раније by micic1.
-
АуторЧланци
-
7. април 2009. у 11:53 am #10960dukenukem_4dУчесник
😀 😀 😀
O0[code]
http://www.elitesecurity.org/korisnik/profil/Dukenukeme4D
[/code]
znam da nisam trebao ali bila je jedna tema o sagemu ,i morao sam da se prijavim…
to je bilo jače od mene…treba znati kojim ljudima da poklanjate poverenje ,koji za demokratiju nikad nisu
culi :redface:ovde je jedan moj komentar upućen Stručnjaku Dimkoviću ,u nekoj temi
Jednog dana će neko da ti prebije prstiće pa dal će onda da mož
da kuckaš gluposti ?Konkretno imaj u vidu da si dosadio i bogu i ljudima 🙁
hm da dovedete neku plavušu da kucka ovde imali bi veću popularnost na ESTakođe postoji mogućnost da ti je ovde poslednje utočište:
da elaboriram , kad bi pokušao na drugim forumima da izvodiš ovakve kerefeke
bio bi persona non grata.
Džabe se praviš da si neki k##### stvarno 🙂a ne znaš ni šđčć 😛
(ovo je stvarno nizak udarac 🙁 )EliteSecurity (ili skraćeno “ES”) je sajt u privatnom vlasništvu i pristup forumima je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, osim ako nije drugačije naznačeno u pojedinim forumima. Korišćenje naših servisa je PRIVILEGIJA, a ne PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku ukoliko ES tim proceni da je [color=red]integritet foruma ugrožen ponašanjem korisnika.[/color]
Al izgleda da su procenili da im ugrožavam integritet ^-^
Čudi me što li one silne ‘akere’ puštaju da pišu šta hoćeju
valjda im oni ne ugrožavaju integritet ???A ni aleksa špijunski toolbar 😀 😀
koga dele svakom ko klikne…:angel:
7. април 2009. у 12:16 pm #77494na12УчесникSto,kao ne mozes se ponovo registrovati. :biggrin:
7. април 2009. у 12:18 pm #77495atomicУчесникTaj forum mi se nikad nije sviđao! A dimkovića ne mogu da smislim… :angel:
7. април 2009. у 12:39 pm #77496LimitManУчесникJa sam tamo bio mlogo odavno, doziveo nepravdu … da mi moderator zakljucava temu kao “bezveznu” JER JE “BRUTE FORCE ATACK NEMOGUC I SMESAN”… Prijavio sam ga, on dobio “opomenu”, a ja njegovo proganjanje po celom forumu … Pa su na kraju poceli oko mene i ostali moderatori da se svadjaju … Video sam koliko ima sati i stiso ctrl+f4 😉 Sada ih posetim samo povremeno kada mi treba neka informacija o telekomovim adsl modemima … ali i to retko 😀
Tako dukane … Nemoj da se sekiras … Verujem da si tom strucnjaku s’ pravom rekao, jer ih je tamo pun k**** samozvanaca, inzinjera (koji su naucli par stvari u excelu i access-u i uhvatili boga za mu**), profesionalaca, itd. koji imaju status moderatora ili administratora…
Slobodno se registruj ponovo … Pa opet napisi isto … PA OPET, PA OPET, PA OPET, PA OPET … Gde god vidis da je taj kreten pisao odgovori mu isto … 😀
7. април 2009. у 12:46 pm #77497kosmiУчесникE ako si mu rekao duke, ja bih mu rekao još gore, iskreno ponekad mi dođe da se registrujem tamo samo zbog toga. “Kod mene u selu kad neko nekoga mrzi samo ga pozove u lov…i…” :police:
treba znati kojim ljudima da poklanjate poverenje ,koji za demokratiju nikad nisu
culi :redface:Rekoh ti ja ub-rs je isti q*ac – samo druga dimke-like krajnost O0. Ko ne veruje neka proba >:D.
7. април 2009. у 1:15 pm #77498dukenukem_4dУчесник…tamo samo zbog toga. “Kod mene u selu kad neko nekoga mrzi samo ga pozove u lov…i…” police
hm zanimljiva zamisao ???
ma nee… , kod nas u selu samo se lajemo pomalo i popreko gledamo ,nismo tolko radikalni 🙁..sada ih posetim samo povremeno kada mi treba neka informacija o telekomovim adsl modemima … ali i to retko Cheesy
ok ako ipak imaju korisne informacije
onda ni primena mini-EMP uređaja sa ograničenim radijusom dejstva u blizini verat servera takođe ne dolazi o obzir ???7. април 2009. у 2:03 pm #77499velialУчесникSlobodno se registruj ponovo … Pa opet napisi isto … PA OPET, PA OPET, PA OPET, PA OPET … Gde god vidis da je taj ****** pisao odgovori mu isto … 😀
Направи бота да то ради место тебе >:D >:D
Који вам је тај “Димковић”
ПС: слабо посећујем ЕС, Б92, Блиц и остале сајтове са којим га повезујете. Овде га нема.
7. април 2009. у 2:20 pm #77500dukenukem_4dУчесникma to je tipična crnačka eksploatacija ^-^
pušte te da odgovoriš na sva pitanja na koja
niki ne zna odgovor pa te onda banuju >:D 😀 😀
O0to je ovaj
http://img178.imageshack.us/img178/7780/dimko.jpg
edit:
ako ga sretnete negde slobodno ga izlomite 😀7. април 2009. у 4:42 pm #77501dukenukem_4dУчесникpa nije ni čudo što nam propala srbija ?
srbija šta to beše ?😀
[code]
(_/)
(X.x) This is DEAD Bunny. Copy DEAD Bunny into your signature
(> <) to stop him on his way to world domination.
[/code]
Bunny==Guess WHOO ?7. април 2009. у 4:59 pm #77502MoneoУчесникLimitMan,slazem se u potpunosti!
Prosto je neverovatno da na ES ljudi koji sebe nazivaju inzenjerima,programerima,administratorima i tako slicnim titulama koje su obicno preko cele strane profila rezvezane,mogu da lupetaju onakve gluposti a poziv im je eto IT-iskreno mene bi bila sramota i uvek me je i bila sramota kada sam na ES forumu odvalio neku glupost(desavalo se) 😉
Cast izuzecima,ali njih ima malo,mozda nekoliko likova koji slabo vise i dolaze tamo
A Dimkovic je posebna prica-vidi se da je potkovan i da dobro poznaje materiju(to ne moze da ospori niko)i generalno je za dosta stvari u pravu,ali je problem sto zna i da pretera iliti narodski receno da kenja :D,sve to lepo upareno sa nekim izgleda kompleksaskim porivom (dal’ nejebica ili nezadovoljstvo na licnom planu :D)da se pljucne bilo sta sto nije iz MS tabora
Drugi problem je sto on svoje neslavno iskustvo za lindzom hoce da proturi kao generalnu sliku stvari i da ispadne da na kraju svaki korisnik linux-a treba da ocekuje ono sto je on iskusio sto naravno ne mora biti tako-mislim mos misliti ima problema na fensi Sony Vaio laptopu od 2000 jura sa hibridnom grafikom koji verovatno i sa Vistom ne radi bas kako Bog zapoveda i zaista vec postaje dosadan,mukica se ponavlja kao neki papagaj jer mu ocigledno ponestaje materijala za pljuckanje 😉
Iskreno,i ES Advocacy je mesto za ljude koji nemaju pametnija posla u zivotu (opet cast izuzecima),verovatno su to u pravom zivotu najobicnije pickice kojima sefovi na poslu peglaju bulje i zavrcu ih,pa kada se to zavrsi eto dolaze tamo malo da se izduvaju,da se prave pametni i izigravaju face jer je to ipak najlakse preko tastature-tako to obicno ide,jer psihologija je cudo 😉 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.