Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Ballmer blames pirates for poor Vista sales
- This topic has 32 одговора, 15 гласова, and was last updated 19 years, 5 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
20. фебруар 2007. у 7:50 pm #8374
BrokeBody
УчесникIzvinjavam se što nisam stigao da prevedem. Ako budem imao vremena, prevešću.
Ballmer blames pirates for poor Vista sales
Will crank up the WGA
THE SHY and retiring, softly-spoken CEO of Microsoft, Steve “Sounds of Silence” Ballmer is blaming software pirates for Vista’s poor sales. Ballmer admitted to financial analysts that the predictions for Vista had proved ‘overly optimistic’ and he blamed the pirates in China, India, Brazil, Russia and other emerging markets.
He said his final solution would be to increase the intensity Windows Genuine Advantage as part of an effort to squeeze more revenue from developing nations.
Ballmer believes that one way Microsoft can bump up Windows sales is to tighten the screws on pirates. “Piracy reduction can be a source of Windows revenue growth, and I think we’ll make some piracy improvements this year.”
He said that there was software within Windows Genuine Advantage which could be dialled up by the Vole to make it even more tougher for the pirates to take out.
He promised that the Vole would “really ferret through how far we can dial it up, and what that means for customer experience and customer satisfaction”.
Of course he is ignoring the fact that a lot of people are not buying Vista because it does not offer much more than XP and Windows Genuine Advantage makes their lives a misery. Cranking up WGA might backfire.21. фебруар 2007. у 12:53 am #52577zeenmc
Учесникjbg mrzi me da citam,pretpostavljam da se se vec Vista pirati pojavili,jel ta prica i u tom textu
21. фебруар 2007. у 1:26 am #52578BrokeBody
УчесникUopšte nije ta priča.
21. фебруар 2007. у 2:29 am #52579BRANKKO
Модераторjbg mrzi me da citam,pretpostavljam da se se vec Vista pirati pojavili,jel ta prica i u tom textu
Malo je bzvz komentarisati nesto sto ni ne procitas…
b.t.w. Micro$oft i njihov (crackovani) “Genije Aktivator” (kako ga zovemo mi u akademskim krugovima) 😀
21. фебруар 2007. у 5:29 am #52580slaks
УчесникMa da sad im je kriva piraterija što se Vista ne prodaje dobro!!!
Poznata priča svi su krivi sem M$-a, stvarno su jadni i bedni.
21. фебруар 2007. у 11:00 am #52581zeenmc
УчесникJel zna neko kakva konfiguracija potrebna za Vistu,drug mi rece kao da moze da radi na 512 MB,sto mi je inace malo cudno,jer sam cuo za Vistu da ce trebati zver od masine.
btw sad sam i ja procitao 🙂
21. фебруар 2007. у 12:21 pm #52582slaks
УчесникJel zna neko kakva konfiguracija potrebna za Vistu,drug mi rece kao da moze da radi na 512 MB,sto mi je inace malo cudno,jer sam cuo za Vistu da ce trebati zver od masine.
Ja sam probao Vistu RC2 sa 512 MB i radi bez problema.
21. фебруар 2007. у 1:50 pm #52583dread
УчесникNajbolja fora je sto su u pripremi Viste navlacili ljude nekim dzidza-bidzama(sve jedan revolucionarniji od drugog) ::),a posle ti treba masina od 3000e da bi to sve radilo.Predpostavljam da moze da radi na 512MB RAMA,ali samo Home Basic.Znaci nista od dzidza-bidza >:D.Znaci korisnici Home Basic varijante ce morati da se zadovolje ogoljenom verzijom Viste,ali ce bar imati state of the art stabilni sistem ::) “Sto je ruzzan,al’ radi ko zmaj” >:D
21. фебруар 2007. у 4:22 pm #52584slaks
УчесникPredpostavljam da moze da radi na 512MB RAMA,ali samo Home Basic
Radi i Ultimate Edition 😉
21. фебруар 2007. у 6:42 pm #52585TRULI
УчесникJa imam neku modifikovanu verziju koja radi i na slabijim računarima, jer su izbačene neke stvarčice…
Po meni još jedna glupa budževina. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.