Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › Algoritmi II
- This topic has 26 одговора, 8 гласова, and was last updated 19 years, 9 months раније by
burga.
-
АуторЧланци
-
5. новембар 2006. у 9:42 pm #49152
BrokeBody
УчесникŠta ti znači TLS?
Bilo je letos price o tome na RTSu (Radio Televizija Srbija
), Testing and Learning Software.LOL!!! Al ovaj jboban extra zeza!!!
Eh, lepo me sad uhvatio u mesalicu. 😛
5. новембар 2006. у 9:52 pm #49153jboban
УчесникBilo je letos price o tome na RTSu (Radio Televizija Srbija [img]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif[/img] ), Testing and Learning Software.
Prema RTS-u imam averziju iz nekih prošlih vremena pa ga retko gledam 😎
To je, dakle, ono 1000 din CD za pripremu za prijemni na BCCS sa simulacijom ispita i sl.Eh, lepo me sad uhvatio u mesalicu. 😛
Ne daj se. Programer mora da se izvuče iz svake nastale situacije, a posebno iz slučaja “mešalica” 😉
5. новембар 2006. у 10:00 pm #49154BrokeBody
УчесникTo je, dakle, ono 1000 din CD za pripremu za prijemni na BCCS sa simulacijom ispita i sl.
Ma taj shit je obican demo, ekstra je ona full verzija za prijemne ispite i kolokvijume.
Ne daj se. Programer mora da se izvuče iz svake nastale situacije, a posebno iz slučaja “mešalica” 😉
Kakav je to slucaj “mesalica”? 😀
Inace, ne gledam RTS. U stvari… Ja uopste ne gledam TV. 😀
5. новембар 2006. у 10:22 pm #49155jboban
УчесникMa taj shit je obican demo, ekstra je ona full verzija za prijemne ispite i kolokvijume.
Imaš li piratsku kopiju? 😎
Kakav je to slucaj “mesalica”? 😀
Nemam pojma. Sam si ga pomenuo…
5. новембар 2006. у 10:41 pm #49156BrokeBody
УчесникNemam pirata, a jel’ moze original? 😀 😛
5. новембар 2006. у 11:18 pm #49157jboban
УчесникSamo ako je open source… 😉
P.S. Odosmo duboko u Off Topic… mada je tako i počelo 😎5. новембар 2006. у 11:26 pm #49158BrokeBody
УчесникMozda i nije tol’ko strasno sto smo zagazili u Off, s obzirom na to da se vide rezultati glasanja? 😛
5. новембар 2006. у 11:27 pm #49159BrokeBody
Учесникcivane, crni KDEovche, pa sto glasa za “Ne”?!? 😀
7. новембар 2006. у 4:39 pm #49160civan
Учесникcivane, crni KDEovche, pa sto glasa za “Ne”?!? 😀
Sam si trazio 🙂
Da bi bio programer, ti ne moras da znas fiziku. E sad, angazovan si da napravis neki program koji regulise energiju u elektrani koja koristi tehnologiju hladne fuzije. Ti ces, normalno, u svom projektu da angazujes nekog fizicara. Sta mislis, odakle (od koga) ces da dobijes algoritme za program koji treba da napises? Wink
Slazem se da fiziku (bilologiju, …) ne moras da znas da bi bio programer, ali da bi bio programer, moras da znas da programiras. Programiranje jeste pravljenje algoritama. Svaki program koji si ikad napisao, i svaki program koji ikada budes napisao ce biti algoritam predstavljen racunaru odredjenim programskim jezikom.
Za programiranje tipa “dam ti algoritam”, skolovanje bi trajalo 10 dana. Kao sto neko rece “daktilografija”.
Vrlo je verovatno da ti u zivotu nece zatrebati da pises algoritam za sortiranje jer ces samo pozivati metod sort() ili slicno, ali to ne znaci da nema potrebe da znas princip quick sort-a.
A i ko je taj skolovani covek koji ce ti poklanjati algoritme? (fizicar je za fiziku)
7. новембар 2006. у 5:37 pm #49161BrokeBody
УчесникPa dobro, nama je profesor rekao da ako na kolokvijumu ili ispitu padne da se pravi neki matematicki program (za izracunavanje nekog tela na primer), nije rekao da ce da nam da kompletan algoritam, vec da ce na primer da nam da obrasce za izracunavanje. Ja sam to shvatio kao da ce da nam da algoritam, zer ne? Tomato ili Tomejto, isto mu? 🙂
ko je taj skolovani covek koji ce ti poklanjati algoritme? (fizicar je za fiziku)
Elektricar za struju, medicinar za medicnu, veterinar za veterinu, pekar za lebac…

Nadam se da cemo imati vremena da o tome malo pricamo na LiGi2, naravno, ako hoces?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.