Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › 5 radnih dana jednog admina
- This topic has 18 одговора, 14 гласова, and was last updated 16 years, 6 months раније by miodragz.
-
АуторЧланци
-
2. април 2008. у 9:30 am #68399jbobanУчесник
Ja bih te i pre najurio, a ne bih čekao da me odereš u DOOM-u, pošto bi možda potrajalo, a s obzirom na poturanja koja si radio 😀
Evo nekih:– “Hmm, ali kod mene to radi” – treba kod njih da radi. Da oni sve znaju kao i ti, ti im ne bi ni trebao.
– Promumlao sam da cu je prebaciti nasem strucnjaku za komunikacije, i prebacio sam vezu kod domara.
– Povratak iz “kupovine disketa”. Pogledao sam na brojac poruka, bio je prazan. Izgleda da je uzrok tome to sto nisam ni ukljucio sekretaricu.
– Stigao sam do osmog nivoa u DOOM-u.
– Poceo sam da poducavam domara (zove se Pera) DOOM-u.
– Malo je protestovao, jer dobio je samo XT
– Minimalnu duzinu lozinke sam podesio na 64 znaka, neka i decko malo uziva. (???)
– Malo su se cudili, ali su prestali cim sam im spustio slusalicu.
– Zato sam joj rekao da cu joj lozinku isporuciti uvece, licno, na kucnu adresu.
– Poslao sam ga po cigarete; samo neka se mladic uci.
– Ispsovao sam ga i poslao po nove cigarete.
– pitala kako se ukljucuje kontrola pravopisa. Savetovao sam joj precicu sa tastature Ctrl-Alt-Del.
– Uhvatio sam Milana kako u WC-u cita male oglase sa ponudama za posao. Pomislio sam kako je dan u potpunosti uspeo i otistao kuci.
– Da delim ovo toplo mestasce sa jos nekim…
– Pitao sam ga kakav cip ima na grafickoj kartici i, naravno, nije znao.
– Odgovorio sam mu da nisam ni pitao za video karticu, vec za graficku.
– Postavio sam bela slova na beloj pozadini; sigurn osti radi promenio sam standardni font na Wingdings.
– zaboravio lozinku, pa je trazio savet. Savetovao sam mu da iskoristi specijalnu proceduru za obnovu lozinke – FDISK.
– [b]Na oprostaju pustam u mrezu crva, menjam raspored lokala na telefonskoj centrali, ponistavam sve sifre za ulazak u zgradu.[/b] 😮Ko li tebe takvog ponovo zaposli? Rado bih mu ovo prosledio >:D
3. април 2008. у 6:11 am #68400Stanislav__AnticУчесникSalu na stranu, al mnogo je lako manipulisati sa ljudima koji nemaju tehnicko znanje,…
Zato mislim da je free software pun pogodak, posto su svi admini koji ga gotive dobri momci :).3. април 2008. у 9:57 am #68401jbobanУчесникLako jeste, ali čemu to? Osim za bombastičan post na forumu…
3. април 2008. у 10:04 am #68402popeyeГлавни мајсторBobane, u pitanju je satira.
3. април 2008. у 5:05 pm #68403racaУчесник🙂 jboban je izgleda shvatio da je prvi post iz ličnog dnevnika midragz-a.
U pitanju je samo stara, ali dobra, fora.3. април 2008. у 6:14 pm #68404jbobanУчесникPomislio sam, ali niti je 22. mart isto što i 1. april, niti je tekst bez citata isto što i sa citatom… Svejedno, ni kao fora mi se ne svidja. 😎
4. април 2008. у 7:53 am #68405miodragzУчесникJa bih te i pre najurio, a ne bih čekao da me odereš u DOOM-u, pošto bi možda potrajalo, a s obzirom na poturanja koja si radio 😀
Evo nekih:
[quote]– “Hmm, ali kod mene to radi” – treba kod njih da radi. Da oni sve znaju kao i ti, ti im ne bi ni trebao.
– Promumlao sam da cu je prebaciti nasem strucnjaku za komunikacije, i prebacio sam vezu kod domara.
– Povratak iz “kupovine disketa”. Pogledao sam na brojac poruka, bio je prazan. Izgleda da je uzrok tome to sto nisam ni ukljucio sekretaricu.
– Stigao sam do osmog nivoa u DOOM-u.
– Poceo sam da poducavam domara (zove se Pera) DOOM-u.
– Malo je protestovao, jer dobio je samo XT
– Minimalnu duzinu lozinke sam podesio na 64 znaka, neka i decko malo uziva. (???)
– Malo su se cudili, ali su prestali cim sam im spustio slusalicu.
– Zato sam joj rekao da cu joj lozinku isporuciti uvece, licno, na kucnu adresu.
– Poslao sam ga po cigarete; samo neka se mladic uci.
– Ispsovao sam ga i poslao po nove cigarete.
– pitala kako se ukljucuje kontrola pravopisa. Savetovao sam joj precicu sa tastature Ctrl-Alt-Del.
– Uhvatio sam Milana kako u WC-u cita male oglase sa ponudama za posao. Pomislio sam kako je dan u potpunosti uspeo i otistao kuci.
– Da delim ovo toplo mestasce sa jos nekim…
– Pitao sam ga kakav cip ima na grafickoj kartici i, naravno, nije znao.
– Odgovorio sam mu da nisam ni pitao za video karticu, vec za graficku.
– Postavio sam bela slova na beloj pozadini; sigurn osti radi promenio sam standardni font na Wingdings.
– zaboravio lozinku, pa je trazio savet. Savetovao sam mu da iskoristi specijalnu proceduru za obnovu lozinke – FDISK.
– [b]Na oprostaju pustam u mrezu crva, menjam raspored lokala na telefonskoj centrali, ponistavam sve sifre za ulazak u zgradu.[/b] 😮Ko li tebe takvog ponovo zaposli? Rado bih mu ovo prosledio >:D
[/quote]
::) 😀 😀 😀
bobane sta da ti kazem za post,sta da te pitam dal se drogiras,dal ti je dobro……………….
eeeeeh direktore4. април 2008. у 1:22 pm #68406dejaniumУчесникala je ta fora matora …. ups, ili sam ja mator 😮
4. април 2008. у 11:07 pm #68407miodragzУчесникMa mi smo matori al treba novima da se prenese prica 😀 😀 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.