mihailojocic

Napravljene poruke na forumu

Gledanje 1 članaka - 1 do 10 (od 21 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • kao odgovor na: Koristite li lokalizovano grafičko okruženje? #73944
  mihailojocic
  Učesnik

  Patriota sam i mislim da bi trebalo da svi, manje više, da koristimo srpski u toku rada sa kompjuterima. Pomaže očuvanju najsavršenijeg pisma pre svega zbog novih generacija koje sve više gube osećaj gde žive, ali ne mogu a da ne primetim (izvinjavam se ako sam grub) DEBILNE i nemaštovite prevode koji me prosto teraju i zbog kojih se većina nas teško snalazi u novonastalom okruženju. Kažite mi ko još u normalnom ćaskanju koristi reč OPOZOVI? Užas!!! Toliko reči je moglo da se iskoristi za CANCEL.

  kao odgovor na: pokvaren modem [sređeno] #40834
  mihailojocic
  Učesnik

  Riknula dva otpornika na ulazu. Pronas’o, zamenio i radi.

  kao odgovor na: Linux,Nis,razmena distribucija #40534
  mihailojocic
  Učesnik

  Mogu da ti ponudim SuSE 10.0 ako hoces. Mislim da imam i Knopix za 64-bit. Ja sam na SuSE-u i prezadovoljan sam. Doduse nemam bas previse iskustva, ali do sada sve najbolje i o linuxu i o ljudima koji ga koriste. 😉

  kao odgovor na: apt repository #40830
  mihailojocic
  Učesnik

  Znaci nista ne smeta da ubacim sve one repository-je u APT? Kokretno mi nista bitno ne treba jer sam sve naso, ali pitam za buduca vremena. 🙂 Kad se otvori prolaz porastu i zahtevi kod coveka. 😉 Nije mi jasno samo (mada mi se mozda i cini) zasto malo ljudi ovo koristi? Nisam nasao na forumu puno textova vezanih za APT. Da li postoji neka alatka koja je bolja za pronalazenje, download-ovanje i instaliranje rpm-ova?

  kao odgovor na: pokvaren modem [sređeno] #40833
  mihailojocic
  Učesnik

  Definitivno je problem u modemu jer imam jos jedan takav i radi bez problema. Probao sam ga i na vise racunara kao i na vise verzija linuxa a i na Win-u. Ista prica. Moj SuSE ga vidi i kaze da je OK. Kad startujem Kinternet jednostavno nema dial tone a pokusa da bira (odsvira svoje 🙂 ). Namesten je na tonsko, ali kao sto vec rekoh isti takav radi 100% OK. Sve ovo radim da pridobijem jos jednog buduceg korisnika linuxa. 😉 Inace modeme sam kupio na netu za 3 do 5 eura po komadu na eBay.de Hvala na trudu. Pozdrav!!!

  kao odgovor na: SuSE 10.0 i DVD ??? RESENJE !!! #40109
  mihailojocic
  Učesnik

  Drugari, vazi li ovo i za 64-bitni SuSE. Nesto me ne greje sunce, al’ reko’ da pitam??? 🙂

  kao odgovor na: Blagi problem sa modemom [resheno] #34958
  mihailojocic
  Učesnik

  Ukljucio sam STUPID mode i sada je sve OK. Po prvi put surfujem LINUX-om i mogu da kazem da je dobar osecaj. 😆 Hvala svima!!!

  kao odgovor na: Kablovski, jel’ komplikovano? #31874
  mihailojocic
  Učesnik

  Hvala, tako sam se i nadao. Sve u svemu nije komplikovano koja god opcija da je. Pozdrav!!!

  kao odgovor na: SuSE 9.3 PRO update??? –RESENO– #31835
  mihailojocic
  Učesnik

  Mnogo hvala!!! Ne samo da si mi pomog’o da mi vise ne pada 😆 vec si mi i otvorio oci kad je ovaj LINUX u pitanju. Do sada nisam bas najbolje shvatao kolika je razlika izmedju LIN i WIN. Da mi je neko rek’o da mogu ovako da otvorim YaST rek’o bi’ mu ALA LAZES! Sve u svemu neizmerno sam zahvalan jer sam vec pomalo izgubio volju da savladavam LINUX. Veliki pozdrav iz Nis(a)!!!

  kao odgovor na: SUSE 9.3 live DVD Boot #31209
  mihailojocic
  Učesnik

  Potpuno iste. Probao sam ove stvari, ali nista. Dizem ruke!!! Uzecu KNOPIX 4.0 i to je to. Pozdrav svima!!!

Gledanje 1 članaka - 1 do 10 (od 21 ukupno)