Da sam ja moderator, temu “Zašto Linux neće ići u dobrom pravcu”, bi odmah preimenoavao iako je u “Opšte diskusije” (a to sam i predlagao) gde nema mnogo toga pametnog za istoriju, možda za proširivanje svesti, ali često ni to. Takva konstatacija odevena u pitanje, zaista ne služi ničemu, nasuprot tome može da posluži jedino urušavanju Linuxa, ako to neko hoće. “MOLIM VAS POMOZITE MI”, je vapaj za hitnu pomoć (možda se čovek davi u problemima), ali eto pita za najteži, a na kraju se ustanovi, da mu mišovi grickaju kabliće. Preimenuje se tema u “Oglodani kabeli” i time se u startu sugeriše krajnji ishod, bez mogućnosti da autor postepeno dođe do uzroka koji do toga dovode. Dal´ će tema biti imenovana naspram uzroka ili posledice i dal´ oba imaju istu težinu ili tema odlazi u pravcu koji naslov ne nalaže, zavisi od samih učesnika, a ne od dobrog naslova koji će ga upravljati. Za snalaženje u bazi da, za sve ostalo nije potrebno.
A kad se ne može, možda je dobar predlog da se privremeno stavi npr. [promenjena],
čisto da bi autor znao gde mu se dede tema. Mislim da će tako biti lakše i modu i korisniku.
Možda je bolje pitanje zašto novi korisnici bace svojih par postova i odmah napuštaju forum? Samo se zapitajte, nemojte da o tome raspravljamo.