Početak›Форуми›Linuks›Linuks umrežavanje›Wireless za Linux
- This topic has 4 odgovora, 3 glasa, and was last updated 9 years, 8 months ranije by
cukitebra.
-
AutorČlanci
-
18. oktobra 2010. u 8:57 pm #12105
Đuro
UčesnikNadam se da će neko uspeti da mi odgovori na sledeće pitanje. Naime, imam problem sa konektovanjem svog Laptop računara pod Linux Ubuntuom na internet. Mislim da bi drajver to rešio. Treba mi drajver za wireless. Najviše se konektujem ovim putem na net. Inače nema načina da konektujem mašinu na net drugim putem, već ako ima neki drajver da se skine pa bi ga ja instalirao na Ubuntu. Hvala unapred. Ubuntu je 10.04 a lap top je Lenovo G560. Gledao sam na Lenovoom sajtu nemaju takve drajvere.
18. oktobra 2010. u 9:01 pm #8561819. oktobra 2010. u 7:25 pm #85628zokypoky
GostProbaj sa openSUSE 11.3, imaš ga na disku PC-press-a, ili Mikroračunara (neki od poslednjih brojeva). Kažu da sa dobro pokazao sa NetBook i LapTop-ovima. Ja sam ga instalirao na Acer Aspire One i radi sve besprekorno i to sa KDE-om, izelicom računarskih resursa!
16. juna 2012. u 10:03 am #87815swkole
Gostpozdrav
pre nekoliko dana sam instalirao prvi put linux ubuntu nalap-top HP Presario CQ57,na kome pored linux-a imam i win7, i imam čidan problem,naime wifi nećeda mi se konektuje sa mesta na kome mi stoji komp(udaljen oko 10ak metara od wifi modema)a sa istog mesta kada je na winu bez problema se konektuje.Kada prinesem komp do mmodema konekcija se uspostavi a kada ga vratim nazad prekina se. Postoji li neko rešenje za ovo? prilikom instalacije linuxa sam povezao komp sa netom kablom tako da je abdejtovao sve što mu je trebalo. hvala i pozdrav29. marta 2014. u 1:36 pm #87927cukitebra
Gostmozes na poboljsas wifi antenu http://www.youtube.com/watch?v=9xfHPOMgFKE imas dosta klipova o tome aa ti izaberi koji hoces i gledaj da ti modem bude slican kao na snimku da bih sto bolje radilo
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.