Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › Vortex Software Open Source Club Serbia&Montenegro
- This topic has 19 одговора, 14 гласова, and was last updated 19 years раније by
LYb.
-
АуторЧланци
-
1. јул 2005. у 11:07 am #30474
unknown
УчесникSto si ti zapeo za taj sajt sourceforge.net? U svakoj tvojoj poruci ga spomenes. Pa sta ti mislis da mi ostali ne znamo za taj sajt? Ti si sad kao video taj sajt i mislis da si otkrio rupu na saksiji. A kladim se da 80% korisnika ovog foruma zna za taj sajt i da su skinuli brdo programa sa tog sajta.
[code]Posetite sajt http://sourceforge.net
pa ce Vam sve biti jasno. Naravno da svi mogu koristiti Linux, ali ako hocete vise koristi da izvucete iz njega, morate imati malo sire vidike od prosecnog korisnika[/code]
Ovo ti je izjava godine. I sta sad, treba da skidam programe sa SF da bih bio bolji od prosecnog korisnika (definisi prosecnog korisnika)?1. јул 2005. у 3:00 pm #30475Mikla
УчесникGenije stvarno si genije 😛
Ko nezna za SF.net nezna ni za google 🙂
1. јул 2005. у 3:44 pm #30476ivicap
Учесникej genije sto se tice sf-a veruj mi da barem 90% ljudi koji posecuju ovaj sajt zna za njega, tako da batalimo vise tu temu.
😆 http://vortex.on.neobee.net [email protected] SourceForge Lazarus Projects & FPC Projects Pridruzite nam se ako poznajete Pascal,Delphi, Kylix, Lazarus ili Free Pascal Compiler.
bio sam ti sad na sajtu i neke stvari mi nisu jasne.
prvo znam da o ukusima ne vredi raspravljati ali ona gomila animiranih gifova smeta prilikom citanja sajta a i dizajn nije bas najsrecniji.
non stop pominjes linux i open sorce i sf, a kolko ja vidim svi programi koji su okaceni na sajtu su shareware, znaci nema pomena o open sorce-u a kamoli free sorce-u, a da stvar bude gora svi programi su za win xp.
sad ti meni reci gde je tu linux i gde su tu ti ozbiljni korisnici koji koriste linux samo za programiranje???1. јул 2005. у 10:37 pm #30477xphreak
УчесникAko Vam je cilj da budete obican korisnik gotovih aplikacija predjite na Windows
Nema obicnih korisnika na Linux-u. Linux sama po sebi nije samo programerska platforma, i ja se bavim programiranjem, ali i masu drugih stvari radim na Linux-u. Pre 4 nedelje sam pokrenuo malu kampanjicu u Zrenjaninu, tj. pisem clankove o Linux-u za lokalni list koji izlazi nedeljno. I ciljna grupa su mi bas “OBICNI” korisnici sa WINDOW$-a.
A ako se bavis programiranjem, narocito ako furas open source ona moras biti i ti malo otvoreniji 😉1. јул 2005. у 11:59 pm #30478Doole
УчесникAl vi izbrukaste coveka… 😀 😀 😀 😀 😀 😀
2. јул 2005. у 2:46 pm #30479DeadRinger
УчесникGenije, svaka cast ako natprosecno vladas nekim programskim jezicima,,,ali ,,, sustina jednog “genija” je da prezentira i pomogne drugima koji nisu talentovani za programiranje. Ali, ovo primi kao kritiku, sustinu korisnika linuxa stvarno ne znas. Ovo ti kazem jer sam toliko stariji od tebe da bih ti i deda mogao biti. posavetuj nekoga, pomozi mu da napravi korak napred a da ne dozivi muke i razocaranja koja smo mi prosli. Budi drug – zato se i druzimo ovde. A, molim Vas promenite temu.
2. јул 2005. у 2:57 pm #30480kmilos
УчесникAl vi izbrukaste coveka… 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ma nismo mu ništa pomagali ‘leba mi, sam je čovek sebe obrukao. 😆
2. јул 2005. у 9:55 pm #30481sifumarko
УчесникMa sve je ok… Idemo dalje… Genije nemoj se ljutis… Umesto toga napravi nam neki lep programcic i sve ce biti super…
11. фебруар 2006. у 11:27 pm #30482nebjak
УчесникNikad se ne zna, mozda ce covek da nas iznenadi!
12. фебруар 2006. у 3:55 am #30483LYb
УчесникBas i ne mora da nas opet iznenadjuje 😛
A i ti odgovaras na poruke 7 meseci stare 🙂 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.