Početak › Forumi › Prvi put na Linuksu? › [VODIČ] Kako da instaliram program na Linuxu
- This topic has 27 odgovora, 16 glasova, and was last updated 15 years, 6 months ranije by
pakito83.
-
AutorČlanci
-
6. septembar 2007. u 3:52 am #61379
rtanjvrh
UčesnikStranica ako se ne vaam nosi nekakav naziv: Prvi put na Linux-u.
Autoru teksta o instalacijama .deb i .rpm paketa sve čestitke. To je pravi odnos skromnog a čoveka sa znanjem. nastup bez prepotencija, sa iskrenom željom da se zajednica proširi i stekne nove korisnike.
Za ove što voze ferarije, pa ima stranica za programere.
A ako već imaju dobru volju da iskažu i podele svoja rođenjem stečena znanja, onda bi bar korektno bilo da ne pominju dvogodišnjake.
Inače i tekst ovaj drugi je izuzetan i hvala, ali baca senku ovo malo pretenciozno komentarisanje.6. septembar 2007. u 10:50 pm #61380RiSK
UčesnikAutoru teksta o instalacijama .deb i .rpm paketa sve čestitke. To je pravi odnos skromnog a čoveka sa znanjem. nastup bez prepotencija, sa iskrenom željom da se zajednica proširi i stekne nove korisnike.
:”>
Hvala na lepim rečima.6. septembar 2007. u 10:56 pm #61381foxbunny
UčesnikA ako već imaju dobru volju da iskažu i podele svoja rođenjem stečena znanja, onda bi bar korektno bilo da ne pominju dvogodišnjake.
Ispravljeno.
7. decembar 2007. u 2:22 am #61382LoneWolf 8
UčesnikSamo želim da iskažem VELIKO poštovanje korisniku RiSK-u na ovom materijalu.
Misim… čoveče napisi neku knjigu… mnogo ti je dobar ovaj tutorijal. Meni je linuks u početku bio špansko selo… ali posle ovakvog teksta… nemam reči. Veliki pozdrav.6. april 2008. u 10:15 pm #61383doomriser
UčesnikRisk svaka cast za tutorijal samo tako nastavi! I ako mozes da objavis neki tutorijal za wine ali slican ovakvom znaci za one bas pocetnike koji ne znaju nista! Hvala!
7. april 2008. u 8:10 am #61384Demon
UčesnikSvaka čast! Bilo bi dobro kad bi neko napravio još kakav tutorijal za rpm “scenu”… 🙂
2. februar 2009. u 11:54 am #61385metvsmet
Učesnikhvala RiSK, odlican tutorijal.
upravo sam napravio PDF dokument sa ovim tutorijalom, posto ja vise volim offline da citam, pa ako neko zeli, moze da skine.
[code]http://rapidshare.com/files/192870145/Vodic_Kako_da_instaliram_program_na_Linuxu.pdf[/code]
2. februar 2009. u 1:24 pm #613862. februar 2009. u 6:36 pm #61387metvsmet
Učesnik
@metvsmet
Mogao si to da okačiš i ovde na forumujbg, sto jes jes, nemam naviku da upload-ujem na forumima, nikad ne gledam dali ima opcija za upload. al’ dobro, nije rapidshare ne znam sta, mali je fajl u pitanju.
25. april 2009. u 9:29 am #61388ivan2zr
UčesnikPozdrav svima! Imam jedno pitanje… Kada na kompjuteru imam instaliran linuks, npr. Ubuntu 9, da li postoji mogućnost da pokrenem Majkrosoftov Ofis portabl sa USB-a?
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.