Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Uzimam Host Na www.servage.net / ko Hoce moze se pridruzi posla Debate /
- This topic has 24 одговора, 8 гласова, and was last updated 16 years, 1 months раније by tomaja.
-
АуторЧланци
-
30. децембар 2006. у 1:16 am #8217Mortvanski StanislavУчесник
Prvo mota toma da odgovori kako ide sa poddomenima
znaci registrovacu sebe /PRAVNO SAM LICE / kako ide ostalo ……..?30. децембар 2006. у 1:23 am #51181Mortvanski StanislavУчесник– Powerful Clustered Servers
(Intel DUAL XEON Processors, SCSI Hard Drives, 12 GB Ram etc.)
– 24/7 Expert Helpdesk – Major Bandwidth Providers
– 24/7 Server Monitoring – 99.98% Server Uptime
– Linux Operating System – Secure Server (SSL) Included
– Host Unlimited Websites! [?] – Free Whois Privacy (Optional) [?]
Mail Features
– Unlimited POP3 Mailboxes [?] – Unlimited IMAP Mailboxes [?]
– Unlimited E-Mail Forwarders – SMTP Server
– Online Mail Access (Webmail) – Catch-All Mailbox [?]
– Spam Filtering [?] – Unlimited Mailing Lists
Web features
– 250 GB Web Space (250000 MB) [?] – 2100 GB Transfer [?]
– Unlimited FTP Accounts [?] – FTP Access [?]
– 1000 MySQL Databases (v4 & v5) [?] – FTPS (Encrypted FTP)
– PHP v4.4.1 & PHP v5.1.4 [?] – GD Support [?]
– Shockwave & Flash [?] – Microsoft Frontpage Support
– Custom Error Pages – WAP Enabled [?]
– XML Support [?] – Mod_Rewrite Enabled
– EXIF Support [?] – CGI/Perl [?]
– SSI Support [?] – Python Support
– Private CGI-BIN [?] – ionCube Loader
– Zend Optimizer – Run Zend Encoded Scripts
– Optional Hotlink Protection – CURL Enabled
– PHPMyAdmin – Webbuilder Software Included
– ImageMagick Support – Netpbm Support
– Ruby on Rails – Wildcard DomainsAdditional Features (included)
– Web Based Administration Panel – Full DNS Management
– 1 New Domain Included (or transfer) – Multiple Domain Hosting
– Unlimited Subdomains – Own Cronjobs
– Online Web Statistics – Online Filemanager
– Automatic Script Installer [?]za samo 90 evra Godisnje
30. децембар 2006. у 7:03 am #51182tomajaГлавни мајсторAko si vec odlucio da zakupis hosting na servage.net ucini to preko linka
http://www.servage.net/?coupon=cust17684
(ovaj link kliknes kada si spreman da obavis transakciju, odnosno kupovinu)
Klikom na link i obavljanjem kupovine hosting paketa preko njega ces pomoci sebi sa dodatnih 25 GB prostora na svom buducem serveru ali ces pomoci i linuxo.org koji ce takodje dobiti dodatnih 25 GB i 2 meseca hostinga.Sve sto ti treba je validna kreditna kartica (mogu i debitne kartice VISA, MASTERCARD, itd.) na kojoj imas najmanje 90 evra, pa kupovinu mozes obaviti bukvalno svaki dan ukljucujuci i vikend. Sve ide dosta brzo i jednostavno.
Ukoliko ti trebaju dodatne informacije kontaktiraj me na tomaja at linuxo.org
linux4life
30. децембар 2006. у 10:55 am #51183TRULIУчесникA što baš na http://www.servage.net?!
BAR PO MENI IMAŠ BOLJE I POVOLJJINIJE I I JEFTINIJE…
http://www.servage.net/?coupon=cust17684
(ovaj link kliknes kada si spreman da obavis transakciju, odnosno kupovinu)
Klikom na link i obavljanjem kupovine hosting paketa preko njega ces pomoci sebi sa dodatnih 25 GB prostora na svom buducem serveru ali ces pomoci i linuxo.org koji ce takodje dobiti dodatnih 25 GB i 2 meseca hostinga.Ako je zbog ovoga onda ok! O0
30. децембар 2006. у 11:56 am #51184tomajaГлавни мајстор@truli
Pa malo sam pogledao ove hosting kompanije koji si dao i koliko vidim ni jedna ne nudi uslove kao Seravage, doduse 1and1 ima paket slican kao Servage ali je skuplji. Servage nudi 250 GB prostora i 2.1 TB protoka mesecno po ceni od 7.5 $ mesecno (1and1 slicno nudi za 10$/mesecno). Ne znaci da je Servage najbolji ali ima mnogo boljih od ova tri nabrojana.
Medjutim, ono sto je bitnije je pouzdanost servisa i servera. Do sada, odnosno za 1 godinu vrlo retko smo imali problema, mozda 2-3 puta po 1-2h vremena zbog vecih DoS napada na servere i to je sve (ako ne racunamo manji problem sa mail serverom koji je resen).Sto se tice domacih hosting kompanija ili “domacih” zakupaca hosting usluga kod vecih kompanija to nikako ne preporucujem, osim mozda za manje sajtove. Dosta skupo (za ono sto se nudi), losa i spora tehnicka podrska i nepouzdanost servera i ostalog.
Za sada, Servage je sasvim ok, ali ako se pojavi odredjeni problem ili nedostatak, odmah menjam hosting kompaniju. To bar sada vise nije problem 🙂
linux4life
30. децембар 2006. у 1:13 pm #51185skylordУчесникpowercthost izbegavati u širokom luku. Evo i zašto:
http://www.elitesecurity.org/t219104-0-iskustvo-sa-http-www-powercthost-net
http://www.mycity.co.yu/viewtopic.php?t=4729530. децембар 2006. у 2:35 pm #51186TRULIУчесникKao prvo čovek mora da se odluči za šta mu je potreban hosting.(da li je to neki običan sajtić sa forumom ili neki gde će biti smeštemno brdo audio i video fajlova ili možda koji će koristiti neka firma kojoj je bitno za poslovanje da svaki mail signe na vreme i kao treba , da može da se obrati za texniču pomoć 24h…).Rexhosting i 1and1 su hosting konpanije koje koristimo u firmi…Svako ima svoje mišljenje…Rexhosting koristimo oko 3 godine i nikad nismo imali nekih većih problema…Moža jeste dosata skuplji ali je siguran a, i tehnička podrška je odlična (jedan od sistem administratora je sa naših prostora).Na 1and1 imamo par sajtova koje hostujemo i za sada je sve ok.Sve u svemu ako je nekom stvarno potrebno 250GB plati će od 7$ do 15$ ili par GB i dati 1.5$ do 5$.
Za powercthost sam čuo od par likova koji ga koriste i nisu imali loše mišljenje…
Najbitije je da korisnik zna šta hoće jer jedino tako sistem administrator koji radi u nekoj hosting kompanij može da reši njegov problem.Npr. DNS, ne radi mi mail i ostalo…Znam iz iskustva(ne radi mi pošta a, u stvari nije lepo podesio parametre za pop3 i smtp server ili ima neki firewall, e hoću da mi se stranica za webmail zove webmail.imefirme.com a domen koji je registrovao mu je na net i još brdo takvih gluposti…)
12. октобар 2007. у 8:26 pm #51187LimitManУчесникTomo … Na koliko je ogranicen PHP Max file size?
13. октобар 2007. у 5:49 am #51188tomajaГлавни мајсторAko misliš na post_max_size onda 8Mb a ako misliš na upload_max_filesize onda 10Mb.
linux4life
13. октобар 2007. у 11:34 am #51189LimitManУчесникUglavnom oba 😉 I nadam se da nije ograniceno koriscenje memorije po procesu na nekih bednih 2-4 MB (jer u principu imao bih samo jedan proces koji bi “gutao” 8-10 MB na pola sekunde i to jednom na sat (a mozda i redje)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.