Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Uskoro brzi Internet?
- This topic has 131 одговор, 33 гласа, and was last updated 17 years, 3 months раније by
tomaja.
-
АуторЧланци
-
19. октобар 2008. у 12:29 am #72049
MladenIsakovic
УчесникA kad će neko bitnije proširenje kapaciteta?
19. октобар 2008. у 6:44 am #72050Анонимни
ГостLäufer ( коригујући раније најаве ) јавља да би то ( повећање брзине ) могло да се деси ускоро – већ у марту сл. године!
19. октобар 2008. у 9:28 am #72051djux
УчесникE sad da li planiraju 50% povecanje download ili poput sbb-a pravo dupliranje ???
P.S. Vratio mi se net u normalu. Uspeli su da skapiraju da su napravili kiks kad su mi bandwidth zbog IPTV povecali na 10Mbps/512kbps. Trebali ste da vidite kako se filmovi skidaju brzinama od skoro 1MB/s na budjavom telekomovom paketu 1024/128 >:D
19. октобар 2008. у 11:40 am #72052miodragz
УчесникEh ta brzina je normalna u svetu cak mozda i spora u odnosu na ovu nasu 😀
19. октобар 2008. у 12:52 pm #72053Жарко Михајловић
УчесникГласине да ће да дуплирају се колају још од марта ове године, а можда и нешто раније. >:D
@djux
То повећање које си искусио се може доживети и када мењаш број телефона из неког разлога. Било је случајева. Такође, након пар дана га врате на „нормалу“, и теби остаје само жал и жеља да узмеш бржи пакет.Такође, одличан маркетиншки потез који нам каже да „имају и више него довољне капацитете“. Рачунају да ће тај неко коме „грешком“ пусте 10 Мб/с на два дана одмах појурити на форуме да се похвали.
Ништа није случајно. Нарочито како свима „грешком“ пусте баш исти проток – увек 10 Мб/с.
O0
19. октобар 2008. у 2:15 pm #72054djux
УчесникMozda si u pravu za “slucajnu” gresku, ali stvarno je bilo 😀
Na zalost na osnovu ovoga mozemo videti koliko su kod nas brzine mizerne, jer je takav paket u svetu nesto normalno vec par godina, a kod nas naucna fantastika 🙁19. октобар 2008. у 4:10 pm #72055c
УчесникDa, a pazite foru, meni je na primer, dok sam bio na kbc net-u (wireless) nekih nedelju dana bila 4 Mbit-na konakcija (ako sam dobro izracunao) jer mi je download isao izmedju 270-400 u proseku, a ponekad cak i na 700 kb/s dok mi je upload bio tako, 120 kb/s 🙂 bila je to zlatna nedelja 😀
19. октобар 2008. у 6:13 pm #72056Andersen
УчесникDok oni sad razmisljaju hoce li udvostruciti brzine onima koji vec imaju internet prikljucak, ja i dalje trcim po kuci sa telefonskim kablom u ruci, i guram ga (kabal, ne nesto drugo ::) u uticnicu )
A vec par godina obecavaju da ce za “evo jos samo par meseci” svaki kraj Srbije imati mogucnost koriscenja brzog interneta. U isto vreme sprecavaju one koji bi to zaista uradili da to i urade.
A nekad su “kriminal” i “legalno” iskljucivali jedno drugo..20. октобар 2008. у 1:51 am #72057dukenukem_4d
Учесникu pravu si , bilo bi bolje da je više rasprostranjen i pristupačan (manje skup)
pa i sa manjom brzinom O0
mislim da 80% koji imaju adsl , imaju 512
a sad ovo što forsiraju iptv ,negde na nekom trećem forumu (bench ? )
rekoše ,ko će to da koristi ,da se plaća za 1 tv dok je na kablovskoj
300-400 din za 50 kanala i mogu istovremeno da se gledaju :-
Jer više to i nije luksuz ,postaje polako potreba za malo bržim netom.
A ovako ispada opet smo odsečeni od sveta ,na malo drugačiji način.
Izem ti informatičko društvo 😡20. октобар 2008. у 7:10 am #72058djux
УчесникJa nemam mogucnosti za sbb inace bih odmah batalio adsl, koji sam posle mnogo cekanja dobio u martu ove godine, a stanujem u prigradskom naselju oko beograda. Na zalost ulica do moje ima sbb :p
IPTV je u promotivnom periodu do decembra pa rekoh da probam. Znam osecaj koriscenja dialup-a i svakom ko je jos uvek primoran na taj pakao u 21 veku zelim da sto pre dodje do ove bede koju mi koristimo, a zvanu adsl. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.