Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Upgrade Enlightenmenta i cuvanje settings-a..
- This topic has 4 odgovora, 3 glasa, and was last updated 21 years, 6 months ranije by
LYb.
-
AutorČlanci
-
2. februar 2005. u 7:48 am #4779
Arion
UčesnikDa li neko zna da li stari enlightenment treba uninstalirati pre instalacije novog, ili moze “jedan preko drugog”? Trazio sam po doqmentaciji i nisam nasao.
Ako treba da se uninstalira, da li mogu da sacuvam dir ~/.enlightenment za svaki slucaj, ako mi ne radi taj novi enl, pa da ponovo instaliram stari i samo snimim taj folder preko i imam enl. setovan kao pre? (bas je pocetnicko pitanje 🙂
Da li mogu direktorijum starog enlajtmenta iz home-a da snimim preko onog iz novog, da bih u novom enlajtmentu imao iste setingse kao u starom?
2. februar 2005. u 11:00 pm #24518Sioux
UčesnikTo je ipak exotičan GUI ,sumnjam da će neko znati.Imam osećaj da ćeš ti da nam daš odgovor.Probaj pa javi.Stari imaš uz distro,pa i nije problem da se igraš.
3. februar 2005. u 9:14 am #24519Arion
UčesnikTo je ipak exotičan GUI ,sumnjam da će neko znati.Imam osećaj da ćeš ti da nam daš odgovor.Probaj pa javi.Stari imaš uz distro,pa i nije problem da se igraš.
nisam lenj ali ne zelim da izgubim ove setingse, tako da cu da se zakacim za zvanicni enlajtment forum i kad tamo saznam, javicu ovde 🙂
osim ako me fluxbox u medjuvremenu ne odvuce ne drugu stranu… 0:)27. februar 2005. u 11:59 am #24520Arion
Učesnikinstalirao sam enlajtment 0.16.7 iz rpm paketa za i386 preko starog enl. koji dolazi uz mdk10 (0.16.6 ako se ne varam)
to je radilo, jedino sto nema moje omiljene teme blu stheel 🙂
onda sam kompajlirao source 0.16.7 i instalirao njega preko i radi mi odprilike istom brzinom
imam celeron na 1.3 i 256ramaa inace sam se duboko ubedacio jer mi je juce-prekjuce enlajtment OPET pobrljavio na sledeci nacin
startujem ga i on izbaci wallpaper i pagere i ucitava nesto sa harda neprekidno a nikako da izbaci applete i gkrellm
koja glupost. naravno, obrisao sam ~/.enl… dir i onda je proradilo – po starom 🙁u svakom slucaju sad mi je fino pa me uopste ne zanima sta se to zeznulo, mada imam neki osecaj da bi mi koristila ta informacija 🙂
eto hteo sam samo da javim sta sam uradio …
27. februar 2005. u 1:40 pm #24521LYb
UčesnikU principu kada se upgrejduje bilo koje desktop okruzenje nije lose obrisati ~/config… Recimo, ja koristim KDE i upgrade sa 3.2.3 na 3.3.0 je radio sa starim .kde dirom, ali recomo KDE 3.3.2 je radio polovicno… neki programi su radili normalno, neki su brljavili… Sve zavisi kako ti se zalomi 🙂
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.