Početak›Форуми›Linuks distribucije›Ubuntu,Mint,…›Ubuntu Srbija
- This topic has 27 odgovora, 9 glasova, and was last updated 13 years, 2 months ranije by
Dundo.
-
AutorČlanci
-
21. juna 2010. u 11:41 am #84676
dukenukem_4d
UčesnikInternet forumi su generalno prsli i taj trend traje vec zadnjih par godina
paaaa… i za to je zaslužan hiksov bozon O0 😀 😀 😀 😀 😀 😀
21. juna 2010. u 5:58 pm #84677tomaja
Glavni majstorPaaaaa, izgleda da smo se malo udaljili od teme.
linux4life
23. juna 2010. u 10:46 am #84678olujicz
UčesnikPa, da se vratimo na temu.
Kao što sam već pisao situacija sa serverom gde je Ubuntu-rs je nezgodna, ali se selidba odlagala jer je bilo u planu da se u istom trošku forum prebaci na drugu platformu obzirom da je trenutna ( xmb ) zastarela.
Pregovori za novi hosting traju već par dana, i verujem da će uskoro Ubuntu zajednica imati novi i stabilniji hosting.
Nažalost ovo se desilo u nezgodnom trenutku jer koordinatori nisu u Srbiji, a većina administratora prezauzeta privatno, pa je na kraju posao pao na moderatore :). Ali dobro, sabrali smo se i radi se na popravljanju situacije.
Pozdrav
Zoran23. juna 2010. u 1:52 pm #84679tomaja
Glavni majstorPa, da se vratimo na temu.
Kao što sam već pisao situacija sa serverom gde je Ubuntu-rs je nezgodna, ali se selidba odlagala jer je bilo u planu da se u istom trošku forum prebaci na drugu platformu obzirom da je trenutna ( xmb ) zastarela.
Hm, to i mene zanima. Nova platforma bi bila koja ako znas ?
Verovatno samo GPL opcija dolazi u obzir, ali koja ?linux4life
23. juna 2010. u 10:53 pm #84680olujicz
UčesnikNisam puno angažovan oko foruma, ali izbor je pao na phpbb ili mybb, a za koji su se odlučili moram proveriti. 🙂
29. juna 2010. u 11:42 am #84681Dundo
UčesnikNisam puno angažovan oko foruma, ali izbor je pao na phpbb ili mybb, a za koji su se odlučili moram proveriti. 🙂
Lično sam ljubitelj Vbuletin foruma, dobar po korisnika, dobar po administraciju, ali ne znam da li je on na GPL licenci.
29. juna 2010. u 11:46 am #84682tomaja
Glavni majstorNa žalost nije, to je komercijalna aplikacija.
BTW, ubuntu-rs je profunkcionisao.linux4life
29. juna 2010. u 11:55 am #84683Dundo
UčesnikNa žalost nije, to je komercijalna aplikacija.
BTW, ubuntu-rs je profunkcionisao.Šteta, a dobar je, baš.
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.