Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Ubrzavač čestica LHC (Large Hadron Collider) i Scientific Linux
- This topic has 54 odgovora, 18 glasova, and was last updated 17 years ranije by
dukenukem_4d.
-
AutorČlanci
-
13. septembar 2008. u 1:44 am #72381
popac
UčesnikE, ljudi moji dragi… kad se jednom podavimo u sopstvenim govnima dok nam se planeta lagano zagreva i topi shvatićemo da su neka naučna dostignuća pogrešno iskorišćena… A dotle, upravo ta ista dostiignuća će omogućiti da se održimo kao vrsta i da iznađemo gomilu rešenja za novonastajuće probleme…
Inače, da se ja pitam, jedan veliki smak sveta bi mi tako lepo legao… Da si ostanu bre samo bakterije.
I stvarno, zašto ulagati u nauku i obrazovanje. Bolje da imamo gomilu idijota nego gomilu pametnih ljudi. Evo vidite kako naši političari iz generacije u generaciju bivaju sve debilniji, a sve im bolje i bolje ide (mislim njima)…
…i tako, mene nema mesecima na forumu i onda se pojavim i izmlatim gomilu gluposti 🙂
13. septembar 2008. u 2:32 am #72382dukenukem_4d
Učesnik.i tako, mene nema mesecima na forumu i onda se pojavim i izmlatim gomilu gluposti Smiley
Nema veze ,tu smo samo mi par pilića trenutno na forumu 😀
u vezi LHC , ukakerisali ga 🙁 😛
http://www.telegraph.co.uk/earth/main.jhtml?xml=/earth/2008/09/12/scicern312.xml
( ali bar smo pretekli ekipu na ES u objavljivanju vesti hehe )Za ovo je pre svega zaslužna globalna nesigurnost izazvana milionima nesigurnih sistema
sa kojih maliciozne osobe mogu svašta da rade ,pa i da drže čitave omanje zemlje otsečene
od komunikacija 😀 . Ne brinite se vratiće im se kao bumerang ko bumerang 😀13. septembar 2008. u 8:15 am #72383miodragz
Učesnik😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ode LHC
13. septembar 2008. u 9:12 am #72384dens
UčesnikNobel,Ajnstajn,Openhajmer sve sam naucnik do naucnika koji su imali najbolje namere a dobre namere su put do pakla
Fraza…. i više nego površno…
nadam se da nikada nećeš biti u prilici da odlučuješ o budžetima za nauku…
Ovim završavam nastup na ovu temu….
13. septembar 2008. u 9:25 am #72385miodragz
UčesnikNaravno da hocu da odlucujem 😀
13. septembar 2008. u 10:42 am #72386marelli
Učesnikjedan veliki smak sveta bi mi tako lepo legao…
ma moze jedan RESET,pa da lepo krenemo od pocetke,ali bez ovako da ga zag***imo :biggrin:
EDIT
13. septembar 2008. u 10:51 am #72387dukenukem_4d
Učesnik[off]
Naravno da hocu da odlucujem 😀
Ajmo opet svi zajedno:
Mi nišlije meraklije ne možemo bez rakije 😀 😀
[/off]13. septembar 2008. u 3:34 pm #72388popac
UčesnikMiodragz, znači…
13. septembar 2008. u 4:19 pm #72389miodragz
Učesnikzajebava naravno 😀 😀 😀 Sve sami naucnici 😀 😀 😀
13. septembar 2008. u 4:58 pm #72390dukenukem_4d
UčesnikMiodragz za preTsedniKa 😀 jeeeej O0 (nečega ,države ili tako nešto ??? )
evo ovde par WebKamerica sa lica scene 😀
http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
(potreban fleš i javaskipt) -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.