Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Tux Magazine prestaje da bude besplatan
- This topic has 15 одговора, 12 гласова, and was last updated 18 years раније by cyber_brain_mfkg.
-
АуторЧланци
-
26. јул 2006. у 1:09 am #7641MladenIsakovicУчесник
He-he, kao što vidimo, ništa se ne menja. Što bi rekli, nema free as a beer
Budući da sam redovan čitalac TuxMagazine-a, nalazim se i na njihovoj subscribe-listi. I danas lepo dobijem mail od njih u kojem me obaveštavaju da TuxMagazine prestaje da bude besplatan e-magazin 🙂 Izmislili su neku foru kao imaću mogućnost da besplatno prevučem još 12 brojeva, a nakon toga – moraću da plaćam, ako ‘oću da čitam 🙂 Evo ceo mail koji sam dobio:Dear TUX Subscriber,
This week you’ll notice a change in TUX. It will move from being a
free digital magazine to a paid one. Your current complimentary
subscription will be extended for 12 issues (expiring after the
July 2007 issue). That being said, this is just a note to let you
know what’s happening — there’s nothing at all you need to do
today. Your free subscription will continue to be delivered to you
as you had originally requested.When your subscription does expire, we will send you a notice
offerring you an opportunity to renew at our paid rate of just
.95/12 issues. In addition, since you’ve been a long-time (and
apprecited!) loyal subscriber, we’ll make certain to offer you a
very special gift if you do decide to renew at that time. Again
though, there’s nothing for you to do today. Your free subscription
to TUX will continue through July 2007.We started TUX in 2004 because we felt strongly it was a needed
publication within the Linux community (many of our Linux Journal
readers would write in asking for exactly this, and truthfully, many
of our own staff members wanted to learn more about their Linux
desktops also). We invested revenues from our other publication,
Linux Journal, to make it possible. We’ve seen it as a labor of
love. Today, however, 15 issues later, we need to turn TUX into a
self-supporting publication and that’s why we are asking for our
readers’ help.We promise to put more heart and effort into TUX with this
conversion. In the coming months, you can expect several new topics
and article series introduced by TUX Editor Kevin Shockey.Please let us know how we can make TUX better for you. We strongly
encourage your feedback and suggestions; please send to
[email protected].From all of us at TUX Magazine, we sincerely thank you.
Još samo da Gnuzillu počnu naplaćivati, pa prelazim na erotske časopise
26. јул 2006. у 10:04 am #46264SerijskiУчесникe jbg… možda do januara počne da izlazi neki novi lin zin, pa pređemo na njega… ::) a taman sam se navikao na TUX, bilo je vrlo zanimljivih stvari … i on ode u komercijalne vode :'(
26. јул 2006. у 12:35 pm #46265DVSoftwareУчесникe nemojte cepidlachiti, trazhe 10$ za godinu dana, moraju ljudi da zhive od nechega
EDIT: stani malo… 0.95/12 issues… zapravo 1$
26. јул 2006. у 2:37 pm #46266Mr_PingvinУчесникI ja sam dobio isti mail. Nije to neki veliki novac, ali radije ću ga potrošiti na nešto drugo. Mogli su da stave više reklama ili tako nešto. Ljudi koji pišu za TUX verovatno to rade kao hobi, a i deluju kao dobro situirani.. Gnuzilla je bolja, jer ne smaraju sa gomilom pisama i mangom… stvar ukusa..
26. јул 2006. у 3:18 pm #46267cyber_brain_mfkgУчесникWhen your subscription does expire, we will send you a notice
offerring you an opportunity to renew at our paid rate of just
[color=red]$9.95/12 issues[/color]. In addition, since you’ve been a loyal subscriber,
we’ll make certain to offer you a very special gift if you do decide
to renew at that time. Again though, there’s nothing for you to do
today. Your free subscription to TUX will continue through January
2007.Ipak je 10$ 🙁
Ne znam sta da kazem!Da li je ovo josh jedna posledica komercijalizacije GNU/Linux OS-a???
Da li ce da izadje nesto novo,ostaje nam samo da se nadamo! Nadam se da nece da naplacuju GNUzillu, a i ako bi poceli da je naplacuju neka to bude simbolicna cena!
Ipak ne znam koliko je logicno da neko radi nesto bez novcane naknade(narocito ako od toga zivi), ali ako je tacno da je to produkt hobija onda i nije bas fer!(zadovoljstvo i biznis ne treba mesati)tolko od mene … poz 🙂
27. јул 2006. у 10:06 am #46268mmirilovicУчесникMeni dali samo 6 meseci TUX-a…
27. јул 2006. у 8:46 pm #46269SiouxУчесникDo Nove Godine..
28. јул 2006. у 11:08 am #46270braleУчесникEDIT: stani malo… 0.95/12 issues… zapravo 1$
kome je mnogo, može da se udruži sa nekim , pa mu TUX ispadne jeftinije 😀 . Na primer ako bi se udružilo 10 ljudi to bi bilo baš extra prihvatljiva cena O0
28. јул 2006. у 12:07 pm #46271DVSoftwareУчесникne znam, meni stvarno 10$ ne predstavlja neku sumu na godinu dana, pobogu jel teshko dati 70 dinara mesechno ako vam se svidja magazin?
P.S. 10 US$ = 666 Din >:D >:D >:D
28. јул 2006. у 7:32 pm #46272Mr_PingvinУчесникNije neka suma, ali ja sam ga jedva čitao i dok je bio besplatan… Ima dobrih stvari, ali generalno nije baš na nekom nivou… Neki tekstovi stvarno iritiraju i bespotrebno komplikuju stvari. A to bi trebalo da je časopis za početnike. Neke rubrike su previše duge i zamorne.. itd. Pa neka i win naplaćuju pa ga ljudi kupuju, što ne bi i TUX..
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.