Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Предлози и питања › Tranzicja uspela koliko vidim :)
- This topic has 49 одговора, 15 гласова, and was last updated 20 years, 2 months раније by
Анонимни.
-
АуторЧланци
-
6. јун 2006. у 2:09 pm #44898
Анонимни
Гостja imam utf prevod joomle, ukoliko je to problem. joomlaboard nije za velike forume kao sto je ovaj 🙂
samo da ne pochnemo i na ovoj temi prepucavanje o slobodnom software-u
Onda ne pocinji.
6. јун 2006. у 2:55 pm #44899civan
УчесникČestitke. Sajt izgleda baš fensi 🙂
Moja preporuka je da se izbaci informacija o verziji PHP-a i MySQL-a pošto se na taj način olakšava script-dečici da hakuju sajt…
6. јун 2006. у 3:25 pm #44900tomaja
Главни мајсторČestitke. Sajt izgleda baš fensi 🙂
Moja preporuka je da se izbaci informacija o verziji PHP-a i MySQL-a pošto se na taj način olakšava script-dečici da hakuju sajt…
Naravno, još mnogo toga treba da se sredi ali većina glavnih sekcija sajta radi dobro.
BIće i novih tema, novih komponenti i modula, bolje funkcionalnosti, samo nam treba malo vremena…bili smo nestrpljivi da novu verziju sajta pustimo u rad pa otud malo nedostataka ::)
Hvala svima na korisnim predlozima, šaljite ih i dalje 😀linux4life
6. јун 2006. у 4:05 pm #44901popac
УчесникLepo, no meni i dalje http://www.gentoo-srbija.org najlepše izgleda od svih domaćih ostvarenja. MiniBB je mnogo lepo lego, ali da ima dosta zezanja oko njega to stoji.
6. јун 2006. у 4:27 pm #44902Анонимни
ГостZamljiv podatak: Linuxo, linux.co.yu, FSN, Ubuntu LoCo Srbije i BSD Srbija su na Joomli 🙂
6. јун 2006. у 5:11 pm #44903GoranSTX
УчесникPozdrav,
malo sam se šokirao kad sam video promene…
Promena je smisao života neko reče…
Imam nekoliko primedbi, ali neka vas par dana da se konsolidujete pa ćemo videti kako će izgledati.A taman sam se bio navikao… :'( i stekao kakvu-takvu reputaciju :'(
6. јун 2006. у 6:23 pm #44904BrokeBody
УчесникAko, ako… Promene su dobre. 🙂
6. јун 2006. у 6:28 pm #44905maddox
УчесникCestitam na promenama, mozda je i bilo vreme da se donese nesto novo 🙂
Sto se tice korisnika, zar phpbb22smf skripta ne resava sve probleme sa brojem poruka, avatarima, cak i PM? Koliko znam jedini problem ove skriptice su prava na forumima, ali to i jeste normalno s’obzirom na to kako se u SMF-u podesavaju prava korisnicima ( moderatorima, global moderatorima ).
Sto se tice quickreply, cini mi se da to svako za sebe moze posebno da ukljuci u podesavanjima profila. Takodje, moram da se slozim sa Mladenom za teme, ova mi malo bode oci 🙂Pozdrav i samo napred 🙂
P.S. Povecajte malo velicinu attachmenta 🙂6. јун 2006. у 6:43 pm #44906popeye
Главни мајсторPrvo smo prebacili podatke iz PHPNuke-a u Jomlu, pa onda iz Joomlaboard-a u SMF. Posle sam samo ručno prebacio nove teme i poruke koje su u međuvremenu dodate.
6. јун 2006. у 6:46 pm #44907maddox
УчесникPrvo smo prebacili podatke iz PHPNuke-a u Jomlu, pa onda iz Joomlaboard-a u SMF. Posle sam samo ručno prebacio nove teme i poruke koje su u međuvremenu dodate.
Izvinjavam se, ja sam nesto pomesao izgleda 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.