Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Theme ???
- This topic has 7 одговора, 6 гласова, and was last updated 21 years раније by bobanstosic.
-
АуторЧланци
-
23. септембар 2003. у 12:30 pm #2903bobanstosicУчесник
Kako da postavim neku temu na linuxu
Poskidao sam svakakve teme za kde
Nazalost nemogu im nista posle raspakovanja najvise sto sam uspeo je da postavim sliku kao pozadinu, ali nikako neznam kako da promenim izgled ikonica. Nemam cak ni predstavu koko se to radi.
Izmedju ostalog skinuo sam neku temu koja izgleda kao xp posle pokretanja fajla ./install….tako nesto
komp je odradio svoje, a ja sam kao po obicaju dobio samo novi direktorijum sa fajlovima dok ga u look ‘n feel>Theme Manageru nema.Sta jos fali? Sta neznam da uradim? imal meni pomoci ? 🙁 🙁 🙁
24. септембар 2003. у 6:10 am #13335jovirУчесникPreporučio bih ti da čitaš README i INSTALL. Najčešće su potrebna i dodatna podešavanja.
Pozdrav!24. септембар 2003. у 3:21 pm #13336NostromoУчесникPogledaj malo u /usr/share/walpapers
/themes
/icons
Tamo bi trebalo da ti se nalaze sve teme, ikone i wallpaperi. 💡24. септембар 2003. у 6:22 pm #13337komaУчесникobicno su ti teme u tar.gz.uvek imas i uputstvo za instalaciju.vrlo je jednostavno.evo recicu ti sto znam napamet,a to je za ikone.
ides u kde kontrolni centar,pa ides na look,ap icons.
tu kad udjes imas install new theme.kliknes i nadjes gde ti je taj tar.gz fajl i kliknes na njega.sacekas malo i gotovo posle u listi izaberes novu temu i apply i gotovo28. септембар 2003. у 7:22 am #13338enverУчесникe,sads se ja ubacujem,
Jednostavno kad kliknem u kontrol centru na Install new theme i nadjem taj fajl u tar.gz obliku,on mi kazeError,no valid icons(i zaboravio sam ovaj ostatak),ali misli mda nije toliko ni vazan.Aha,evo shta mi je pisalo:
The File is not a valid icon theme archive
Evo
5. октобар 2003. у 10:39 am #13339civanУчесникe,sads se ja ubacujem,
Jednostavno kad kliknem u kontrol centru na Install new theme i nadjem taj fajl u tar.gz obliku,on mi kazeError,no valid icons(i zaboravio sam ovaj ostatak),ali misli mda nije toliko ni vazan.Aha,evo shta mi je pisalo:
[b]The File is not a valid icon theme archive[/b]
Evo
Nazalost, u Linuxu jos uvek to nije dovedeno do savrsenstva pa se vecina instalacija na kraju zavrsava u konzoli kucanjem ogromnih kobasica.
Slazem se da README i INSTALL fajlovi nisu pisani bez razloga.
5. октобар 2003. у 10:47 pm #13340enverУчесникA shta ako nema,a nema ga….
9. октобар 2003. у 10:41 am #13341bobanstosicУчесникLele al sam PIGLU. Meni ni ovako ne ide tj. nista se ne desava.
Ajd necu vise da smaram, dobro je i ovako mislim imam sliku sta bi vise …. 😆 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.