Почетак › Форуми › Линукс › Програмирање › SWF File Browser???
- This topic has 9 одговора, 4 гласа, and was last updated 16 years, 3 months раније by
milanstankovic.
-
АуторЧланци
-
30. април 2010. у 11:36 pm #11864
milanstankovic
УчесникCao drustvo! 🙂
Cackajuci nesto po netu pade mi na pamet jedna ideja sto i nije neka al’ za neke je sigurno zanimljiva. 😉
Dali je vec neko isprogramirao neki SWF File Browser? (trebalo bi da podseca na XP-ov EXPLORER)
Ako jeste, zamolio bih za link a ako nije evo ideje! 😀Nisam neki programer u toj oblasti, zamolio bih dobrovoljce ako ih vec ima da to odrade…sigurno ce nekome koristiti. ::)
Hvala na ukazanom poverenju. :biggrin:
1. мај 2010. у 10:10 am #84129DrLove73
УчесникCek malo, na sta ti to mislis? nije mi jasno. Unutar SWF-a?
1. мај 2010. у 11:41 am #84130kmilos
УчесникNije SWF, ali si mislio na nešto ovako?
1. мај 2010. у 11:45 am #84131milanstankovic
УчесникCek malo, na sta ti to mislis? nije mi jasno. Unutar SWF-a?
Ne razumem sta ti nije jasno?! Mislio sam na jednostavnu SWF aplikaciju koja se ponasa kao
najobicniji File Browser. Evo da pojasnim…Kada otvoris neki folder na bilo kom OS-u, koja aplikacija ili koji alat se pokrece da bi ti prikazalo sadrzaj
tog foldera? Naravno, za Windows se pokrece Ecplorer.exe, za Linux se pokrece File Brwser.
Sada mi treba SWF fajl koji prikazuje sadrzaj dokumenata sa odredjene lokacije.Nadam se da sam bio jasniji… 🙂
1. мај 2010. у 11:46 am #84132milanstankovic
УчесникNije SWF, ali si mislio na nešto ovako?
Daaaaa! 😀 Mislio sam na tako nesto ali da je u SWF extenziji.
1. мај 2010. у 12:20 pm #84133Andersen
УчесникNeka mi neko ne zameri, nisam bas “strucnjak za kompjutere i elektroniku”, ali zar swf nije ekstenzija za flash? Ili sam ja nesto pomesao.. ???
1. мај 2010. у 12:55 pm #84134milanstankovic
УчесникNeka mi neko ne zameri, nisam bas “strucnjak za kompjutere i elektroniku”, ali zar swf nije ekstenzija za flash? Ili sam ja nesto pomesao.. ???
Pa svaki Flash fajl se zavrsava na swf. Zanimljivo komentarisanje a niko da napise nesto konkretno
o mom predlogu… ???1. мај 2010. у 12:58 pm #84135kmilos
УчесникPa pitaš na pogrešnom forumu. Flash je vlasnička tehnologija (čitaj nužno zlo) koju Linuxovci većinom zaobilaze. :p
1. мај 2010. у 3:20 pm #84136DrLove73
УчесникPa pitaš na pogrešnom forumu. Flash je vlasnička tehnologija (čitaj nužno zlo) koju Linuxovci većinom zaobilaze. :p
Da ne pricamo o tome da je flash na Linuxu i problem, te sa curenjem memorije, te sa instalacijaom… I da na raznim OS-evima postoje razni fajl sistemi… Implementacija je zeznuta, a u flash-u…. ne hvala.
1. мај 2010. у 4:49 pm #84137milanstankovic
УчесникOki doki! Onda cu da trazim pomoc na nekom drugom mestu mada mi nije jasno cemu tolika panika kada se spomene Flash na Linuxu???
Napravio sam File Browser na JAVA, Gambs i Orcal ali nije bi bas jasno sve u Flash-u stoga sam i postavio ovde to pitanje. Nema veze, palim dalje, valjda cu naci nekad. 😉
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.