Početak › Forumi › Linuks distribucije › OpenSuSE › SuSE i Skype – podesavanje mikrofona!!! ( sredjeno )
- This topic has 12 odgovora, 4 glasa, and was last updated 20 years, 7 months ranije by
miroslav_joksimovic.
-
AutorČlanci
-
25. decembar 2005. u 9:56 pm #6696
miroslav_joksimovic
UčesnikImam SuSE 9.3 i instaliran Skype. Interesuje me kako i gde da podesim mikrofon da radi. Ja cujem onog ko me zove ali on mene ne cuje nikako. Mikrofon je ispravan, u Vindozi radi bez problema.
Ako neko zna da pomogne, veoma bi mi znacilo…
Hvala Vam unapred!!!
25. decembar 2005. u 11:03 pm #38679DVSoftware
Učesnikizaberi mikrofon u input delu mixera, i po mogutjnosti ukljuchi mic boost da se bolje chujesh 🙂
25. decembar 2005. u 11:14 pm #38680miroslav_joksimovic
UčesnikMic Boost je ukljucen ali mikrofon nema da se izabere vec samo da se pojaca ili smalji. Bio je na dnu, stavio sam na vrh, videcemo hoce li sad.
25. decembar 2005. u 11:58 pm #38681DVSoftware
Učesnikkod mene na kmix ima gore mute/unmute i dole crveno za biranje
26. decembar 2005. u 2:09 am #38682miroslav_joksimovic
UčesnikDa da da da, sad sam video. reci mi samo, kad je tamne boje, onda bi trebalo da se cuje ili ne? Kako to da znam? Ako je tamnije, cuje se ili ne? Ili, ako je svetlije…
To nisam siguran…
26. decembar 2005. u 3:15 am #38683LYb
UčesnikPa probaj sa zvukom, pusti nesto da svira pa klikci na, recimo, wave output, pa ces da vidis da li treba da je “svetlo ili tamno”. Zatim analogno tome podesi mic.
Mada, mogu da se kladim da treba da je svetlo, tj. ono sto je upadljivije. 🙂
26. decembar 2005. u 10:33 am #38684miroslav_joksimovic
UčesnikJeste, treba da je svetlo. Podesio sam sve, nadam se da nece biti nekih problema nadalje…
2. januar 2006. u 1:57 am #38685miroslav_joksimovic
UčesnikPodesio sam bio na kratko ali je nakon sledeceg restarta puklo sve. Ako neko moze da ostavi e-mail da mu posaljem Printscreen ( Ksnapshot ) da vidi kako mi je namesteno i da mi posalje njegov koji radi sa mikrofonom posto sam se raspametio, niko ne moze da me zove, jer me ne cuje uopste a ja njega cujem sve… Ako moze tako, dajte da resimo ovo vec jednom, necu Vindozu samo zbog toga da koristim…
2. januar 2006. u 3:30 am #38686Bastard
UčesnikProbaj QAmix i podesi capture (x activate )
Ako ukljucis i wave capture onda ces pustiti sve zvuke sa kompa
Mislim imas na diskovima ovaj mikser i samo instaliraj preko yast-a2. januar 2006. u 9:17 am #38687miroslav_joksimovic
UčesnikProbao sam i to, nema pojma… Sve sam namestio kako si mi i rekao, nece. Pustim ja sve zvuke ali nece mikrofon da radi, to je problem, ne pustanje zvukova… Ne cuje me niko kada koristim Skype a ja njega cujem, to je problem… konkretno…jebiga
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.