Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › OpenSuSE › SuSE i Skype – podesavanje mikrofona!!! ( sredjeno )
- This topic has 12 одговора, 4 гласа, and was last updated 20 years, 8 months раније by
miroslav_joksimovic.
-
АуторЧланци
-
25. децембар 2005. у 9:56 pm #6696
miroslav_joksimovic
УчесникImam SuSE 9.3 i instaliran Skype. Interesuje me kako i gde da podesim mikrofon da radi. Ja cujem onog ko me zove ali on mene ne cuje nikako. Mikrofon je ispravan, u Vindozi radi bez problema.
Ako neko zna da pomogne, veoma bi mi znacilo…
Hvala Vam unapred!!!
25. децембар 2005. у 11:03 pm #38679DVSoftware
Учесникizaberi mikrofon u input delu mixera, i po mogutjnosti ukljuchi mic boost da se bolje chujesh 🙂
25. децембар 2005. у 11:14 pm #38680miroslav_joksimovic
УчесникMic Boost je ukljucen ali mikrofon nema da se izabere vec samo da se pojaca ili smalji. Bio je na dnu, stavio sam na vrh, videcemo hoce li sad.
25. децембар 2005. у 11:58 pm #38681DVSoftware
Учесникkod mene na kmix ima gore mute/unmute i dole crveno za biranje
26. децембар 2005. у 2:09 am #38682miroslav_joksimovic
УчесникDa da da da, sad sam video. reci mi samo, kad je tamne boje, onda bi trebalo da se cuje ili ne? Kako to da znam? Ako je tamnije, cuje se ili ne? Ili, ako je svetlije…
To nisam siguran…
26. децембар 2005. у 3:15 am #38683LYb
УчесникPa probaj sa zvukom, pusti nesto da svira pa klikci na, recimo, wave output, pa ces da vidis da li treba da je “svetlo ili tamno”. Zatim analogno tome podesi mic.
Mada, mogu da se kladim da treba da je svetlo, tj. ono sto je upadljivije. 🙂
26. децембар 2005. у 10:33 am #38684miroslav_joksimovic
УчесникJeste, treba da je svetlo. Podesio sam sve, nadam se da nece biti nekih problema nadalje…
2. јануар 2006. у 1:57 am #38685miroslav_joksimovic
УчесникPodesio sam bio na kratko ali je nakon sledeceg restarta puklo sve. Ako neko moze da ostavi e-mail da mu posaljem Printscreen ( Ksnapshot ) da vidi kako mi je namesteno i da mi posalje njegov koji radi sa mikrofonom posto sam se raspametio, niko ne moze da me zove, jer me ne cuje uopste a ja njega cujem sve… Ako moze tako, dajte da resimo ovo vec jednom, necu Vindozu samo zbog toga da koristim…
2. јануар 2006. у 3:30 am #38686Bastard
УчесникProbaj QAmix i podesi capture (x activate )
Ako ukljucis i wave capture onda ces pustiti sve zvuke sa kompa
Mislim imas na diskovima ovaj mikser i samo instaliraj preko yast-a2. јануар 2006. у 9:17 am #38687miroslav_joksimovic
УчесникProbao sam i to, nema pojma… Sve sam namestio kako si mi i rekao, nece. Pustim ja sve zvuke ali nece mikrofon da radi, to je problem, ne pustanje zvukova… Ne cuje me niko kada koristim Skype a ja njega cujem, to je problem… konkretno…jebiga
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.