OK, pokusacu da uradim tako kad ponovo dignem Suse 9.3 Pro posto sam se iznervirao i stavio Mandrivu 2006 koja fercera bez problema. Nisam znao sta da uradim pa sam ponovo vratio ovu distribuciju…
Ako ne uspem, javljam se ponovo!!!
Ocekujem od vas pomoc ponovo ako ne uspem, je l’ vazi?
Kao obican korisnik ali u svakom slucaju ne znam gde da ukucam vrednosti za DNS-ove, nema nigde te opcije… Mogu i kao root ali nista opet ne bih uradio…
OK, pokusacu da uradim tako kad ponovo dignem Suse 9.3 Pro posto sam se iznervirao i stavio Mandrivu 2006 koja fercera bez problema. Nisam znao sta da uradim pa sam ponovo vratio ovu distribuciju…
Može li se znati zašto “moraš” da radiš na SuSE ako ti Mandriva “fercera bez problema”?
Bolje bi bilo da si vreme koje si potrošio na 3-4 instalacije čas jedne čas druge ditribucije potrošio u čitanju neke dokumentacije… to bi uštedelo vreme i tebi i nama, a znanje ostaje … ovako… nisam siguran da imaš neke vajde od cele priče…
Ma procitao sam ja dokumentaciju tada neku koja bi mi pomogla ali sta vredi kada mi je to tad bilo zaista spansko selo. Od tad sam dosta naucio o mnogim stvarima, imam dosta literature koja mi mnogo znaci, tako se ucim. U svakom slucaju, bitno je da je sve OK sad i zahvaljujem Vam se na pomoci… Naime, zaboravio sam da cekiram opciju ” Enable IP forwarding ” i tu je lezao problem. Sta cete, nepaznja!!!