E vidis, to da skinem DVD verziju nije nimalo lose. Znaci skinem DVD verziju, raspakujem na Hard. I onda pokrenem ovaj mini instalation i tamo mu zadam odakle on njega da instalira. Jesam li dobro skontao?
Pa da, upravo je to ideja. Da li ce stvarno da radi… 🙂 ne vidim zasto ne?
Mada, mozda ce u DVD-u da bude drugi mini boot/boot.iso koji sluzi za pokretanje instalacije, ali je ja milsim velika verovatnoca da je identican ovome kojeg vec imas.
Nadam se. Meni uopste i nije neka ekstra veza. Samo 128kb/s (15kb/s pri download-u). Trebace mi prilicno da skinem. Samo moram da nadjem neki link koji moze da se pauzira jer ne mogu sve u jednom mahu da skinem. sad cu potraziti i na Novell sajtu.
Upravo sam nasao jedan odlican nemacki link. DCD verzija je podeljena u dva dela, ima mogucnost pauziranja i apsolutno sve mi odgovara. Jos samo da skinem. 🙄
Procitaj postove gore pa ces videti zasto skidam DVD verziju. Lakse mi je kuptiti 5 CD-a, jeftinije nije.
Ma nemam pojma. Nije to meni nikakav problem skinuti DVD verziju jer ja t ostavim preko noci i ja to bukvalno ne osetim. Tako nekoliko noci skidam, dakle ne preko dana, i to je skinuto.