Ajde,ako neko zna link za skidanje multimedijalne podrske za SUSE 10,neka postavi.Posto imam dial-up nema sanse da skinem pa bi isao kod druga da skine preko adsl
Otprilike bi trebalo ovi paketi da ti završe posao oko multimedija ako se dobro sećam:
1. speex,
2. win32codec
3. libxine1,
4. xine-ui,
5. divx4linux
5. xvid
e ja ne mogu nesto da instaliram programe, fali mi nesto u vezi jave sto nije sadrzano na ovom dvd-ju sa kog sam instalirao suse 9.3 64bita a narucio sam ga sa linuxo sajta, gde mogu da skinem to?
Ako ti fali java skini java jar sa javinog sajta i to 1.5
Rpm pakete je dobro instalirati sa kpackage programom
Recimo otvoris folder gde su paketi sa file manager super user mode (root) i kliknes desnim dugmetom misa na svaki fajl i odaberes kpackage.Radi mnogo brze od yast-a a i nebunise
Meni je sve radilo i bez ikakvih update-ova na 10.0. Naravno, ne racunam u to kodeke koji su neophodni ali nisam sve instalirao, samo libtheora, speex, win32 i to je to. Radi perfektno, svaki format pusta bez problema. Samo sam imao malo vise problema sa wma formatom ali sam nakon update-a i to resio… Napisao sam ovo samo kao iskustvo vise, mozda nekome zatreba…
Puno hvala za ovaj spisak rešio sam problem sa multimedijom na SuSe 10.Sada i na ovoj distribuciji mogu da slušam muziku i gledam filmove.
Pozdrav
Ajde za nas buduce korisnike SuSe Linuxa lepo navedi sta si konkretno skinuo i sa kog sajta da ti proradi mp3 muzika i divx i dvd filmovi?
Izvinjavam se ako je to vec pomenuto i negde navedeno, pretrazio sam nekoliko foruma ali uglavnom nema linkova, ono sto ste naveli kao link sam vec bukmarkovao.
Hvala jos jednom