Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Sta znaci ovaj simbol?
- This topic has 30 одговора, 15 гласова, and was last updated 16 years, 9 months раније by
debelizmaj.
-
АуторЧланци
-
2. јул 2008. у 6:36 pm #70915
civan
Учесник@Night
Da, obrnuo sam malo – mislim nije A.H. hteo da svastika dobije negativnu akonotaciju, tako da je za njegove ideje cak i imala smisla… uzas… 🙂
@Aleksandar
Svrati malo do Ohrida 😀2. јул 2008. у 6:48 pm #70916Nightweaver
Учесникmasonske loze al si ti mason Night :p
Jel? Odakle ti to?:)
Da, svako ko je ikada zeleo da ostane zapamcen u istoriji imao je ozbiljno odradjenu simboliku. Simboli se ne zaboravljaju.:)
2. јул 2008. у 8:57 pm #70917Анонимни
Гост@civan
Zapravo sam i bio tamo. Sto mi neko nije rekao gde da gledam 🙁2. јул 2008. у 10:13 pm #70918miodragz
Учесник@ma malko se zajebavam
ne brini se komsija sledeci put vas ima stvarno upali 😀
3. јул 2008. у 5:37 am #70919civan
Учесник@Aleksandar
Ma, nije /gde/ da gledas, nego samo nisi primetio – nije ni skriveno ni retko… ima i Davidovih zvezda 🙂3. јул 2008. у 7:45 am #70920dejanium
УчесникPusti te naci-tula-okultizam-sage zajebancije, poznate su mi. 18 je bio okruzen raznim likovima, teozofi (koliko mi se cini), vril udruga, pa ovi Himlerovi okultni neopagani, “ludi naucnici”, psihopate…. Treci rajh je kopija rimskog carstva, a i ovaj Cetvrti rajh nije daleko od toga.
Nordijski ultranacionalni front je pustio pipke na Englesku, Dansku, Nemacku, SAD i ostale zemlje gde zive “etnicki germani/nordijci”, vrlo sarolika druzina! Ovi iz SAD su vise “belacki” raspolozeni pa im ne smetaju druge bele etnicke skupine, dok evropski pokazuju tradicionalnu netrpeljivost prema slovenima, azijatima i jevrejima, a zaziru od “tamnoputih” latina (spanci i italijani). Stoka nacisticka.Hteo sam da naglasim da rune nisu ekskluzivno nordijske, oni za razliku od slovena, pamte i cuvaju svoju proslost, usput i namecu svoje vidjenje iste. Sramota je sto, generalno, vise poznajemo grcko/rimsku i germansko/nordijsku proslost nego svoje korene.
da, a ovi “nazi sloveni” su neverovatne likovi, tolika koncentracija pilecih mozgova na malom mestu je za ginisa.
3. јул 2008. у 8:36 am #70921Nightweaver
УчесникU kontekstu razgovora koji vodimo prica o slovenskim Runama nema mesta dalje od toga da ih imamo i da svoju tradiciju ne poznaje vecina ljudi ovde. To vec nije moj problem. Slovenski kult i tradiciju poznajem vrlo dobro jer sam odrastao uz njega.:)
U kontekstu razgovora prica o nordijskim Runama je jedino validna jer ima direktan upliv u nacizam te je potrebno poznavanje nordijske mitologije kako bi se razumelo sta su hteli reci. Niko nije rekao da su Rune ekskluzivno nordijske ali su svoj koren prvo pustile na severu.
3. јул 2008. у 8:58 am #70922dejanium
УчесникSto se tice simbola koji je uzbudio jug, ako nije nazi simbol, mozda je kombinacija slovenskih runa Sila i Istok, svasta deci pada na pamet. Prizivaju neku istocnu silu, duh Brus Lija, sta li vec…. 😀 >:D
Svaka budala nadje svoje veselje :'(Niko nije ni rekao da je nase neznanje i slabo pamcenje tvoj problem 🙂 i u pravu si slovenske Rune i Sloveni nisu predmet ove teme. I to sto su se Rune ukorenile i opstale na severu nije tema, uostalom nebitno je.
3. јул 2008. у 8:39 pm #70923needle
УчесникSimbol sa prethodne strane (slican njemu) sam video na sajtu achtung panzer ako je to to.
4. јул 2008. у 10:36 pm #70924Sioux
УчесникMa seljober misli da je izmislio fensi Z kojim se potpisuje.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.