Moram priznati da sam ovaj poslednji dvobroj GNUzille pročitao u jednom dahu. Tekstovi su stvarno bili odlični. Jedina stvar koja mi smeta jeste to što GNUzilla sve više postaje *buntuzilla. Znači, ne može da prođe ni jedan broj, a da *buntu nema bar jedan pasus. Apsolutno se slažem sa vama ako bi ste rekli da je *buntu trenutno najkvalitetnija linux distribucija na tržištu u mnogim pogledima, al’ dajte malo o’ladite sa tim *buntuom. Super su, al’ verujem da taj hype oko njih mnoge ljude nervira. Meni takođe se ne sviđa i taj njihov slogan “Linux for human beings”. Mislim, šta ‘oće da kažu s’ tim? Da mi koji ne koristimo *buntu nismo ljudska bića, ili već šta? I ja takođe postavljam pitanje zašto nema izveštaja sa distrowatcha kad ste do sada uvek izveštavali. Očigledno vam se ne sviđa stanje u zadnje vreme na listi, ma koliko ona nepouzdana bila.
Ne želim da ovo ispadne da vas samo kritikujem, magazin vam je odličan, al’ osim ovog nezadovoljstva vezanog za buntu, nemam više nikakvih primedbi.