Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Šta se desilo sa Hansom Reiserom…
- This topic has 15 odgovora, 9 glasova, and was last updated 15 years, 11 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
26. juna 2007. u 5:38 pm #8784
Mr_Pingvin
UčesnikOvde možete pročitati podužu priču o tome šta se sve izdešavalo Hansu koja još uvek nije do kraja rasvetljena.
http://www.wired.com/techbiz/people/magazine/15-07/ff_hansreiser?currentPage=all
Stvarno čovek ne zna šta da misli…
26. juna 2007. u 7:27 pm #56481Anonimni
Gostuh, vrlo potresno… Bas mi naivno izgleda ovaj poslednji deo sa pregledavanjem koda. Jos mi smeta kako je autor texta prikazao reisera kao “mucenika” iako cinjenice prikazuju da ni on sam nije cvecka… Nevertheless, zelim da vidim kraj cele price…
26. juna 2007. u 7:36 pm #56482miodragz
UčesnikSta da kazem osim da su ga u pojam ubili kompovi 😀 a uz to nije ni dokazano da je on ubio ali nema alibi a u Amrici kad nema s alibi najebo si ???
27. juna 2007. u 5:05 am #56483Bastard
UčesnikU ti bio u americi pa znas
Ima gi razni sta znas.Mada u ovom njegovom slucaju bez dokaza naravno mu nemogu nista ili mu vec nisu mogli nista
Ja se povezo na freenode sto i nije prvi put kad neki bolesnik mi vec dva dana zaredom hakuje modem.Naso mi mac valjda.
Taman da mi i ovaj rikne ko onaj speetouch.
Ladno kad se probudim modem se startuje i restrtuje ko lud i vruc ko pegla a kad dobije link act lampica se pali i gasi
Kad sam stavio na bridge imam sta da vidim .Bah tamo neki paketi iz Salvadora i neke gluposti.
To ko ono kad su neki spanci haknuli linuxo sajt
Uopste mi se nesvidjaju takve osobe a frrenoodle ih je prepun
Neide se tamo bez tor-a jer freenode daje cloak samo onima koji doniraju.
Pa donirao bih ja i freenode i linuxo i druge kad bih imao nacina ….bah
Ovo ako nisu sqiperi i neki slicni27. juna 2007. u 1:50 pm #56484foxbunny
UčesnikJebote koja prica. Mada, imao sam osecaj da ce taj Reiser kad tad da najebe. 🙁 Bas mi ga zao nesto. Toliko je operisan od realnosti i stalno bezi u taj svoj FS. 🙁
27. juna 2007. u 8:02 pm #56485djux
UčesnikToliko je operisan od realnosti i stalno bezi u taj svoj FS. 🙁
Kakva mu je realnost, mozda je bolje sto bezi od nje :-
27. juna 2007. u 9:12 pm #56486jboban
UčesnikJa se povezo na freenode…
Total OffTopic! Čemu?
Što se Reiser-a tiče, koristim njegov FS i zadovoljan sam. Veliki je trud uložen i imao je perspektivu, ali čim je Novell odmah odustao, ne verujem da će nešto od toga biti. Šteta… 🙁27. juna 2007. u 9:53 pm #56487BRANKKO
ModeratorOd nekud mi na pamet pade film “Antitrust” >:D
27. juna 2007. u 10:39 pm #56488Bastard
Učesnik+ znode *left_child;
+ znode *right_child;
+ if (!JF_ISSET(node, JNODE_HEARD_BANSHEE))
+ warning(“nikita-3177”, “Parent not found”
:biggrin:I onako sam odlucio da pazarim vistu
27. juna 2007. u 11:34 pm #56489foxbunny
UčesnikI onako sam odlucio da pazarim vistu
Pa da. Bill ima dovoljno para da se ne eksponira kad ubije nekoga. Ali osim toga ne vidim nekog razloga za tvoje “ionako”. 😀
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.