Veliki pozdrav za sve, a narocito za Tomu.
Primetio sam da je sajt veceras malo osvezen. Otuda imam par pitanja:
Sta se to dogodilo sa Power Pack izdanjem MDK 9.2? i kakva je sad ovo nova ponuda sa kataloskom oznakom m16?
Drugim recima, sta se nalazi na Extra CD-U?
Jel ovo neka alternativa za najavljeni power pack?
Ja trenutno nemam novaca, a veoma sam nestrpljiv da vidim te novosti na MDK 9.2…
Da li moze neko da mi nareze, i posalje tih 5 diskova iz katoloske ponude m16, a ja zauzvrat da mu posaljem pet praznih CD-ova.
Hocu da kazem, posto trenutno nisam u mogucnosti za robno-novcanu razmenu, da li ima zainteresovanih za ovakvu vrstu trampe koju predlazem?
Nazalost, ovih dana necu biti u prilici da budem u BGD (inace sam iz NS), pa da od nekog pozajmim diskove i vratim ih kad narezem, tako da na tu opciju ne vredi ni pomisljati. A meni je bas stalo da dobijem diskove koji se ovde u CD marketu prodaju, jer ovaj sajt ima presudan znacaj za moje napredovanje u “gajenju pingvina” :).
Ako neko ima ideju kako bi mogao da mi pomogne, s obzirom na trenutnu besparicu u koju sam zapao, molim da me kontaktira na mail – [email protected]
Hvala na paznji i sve najbolje svima od srca zelim.
Bogoljub Popovic
P.S. Nemojte misliti da ja ovo sada kukam i prosjacim nesto, nego je mnogo skupa skolarina za vanredne studente na Bogoslovskom fakultetu SPC…