Dajte mozda covek koristi XP sa Copyleft licencom kupljenom na pijac 😆 😆 😆 Ja cu Bogme da ucim c++ za linux.Ej ljudi kolko su jeftine knjige za linux knjizurina od 1100 stranice 432 dinara C++ za Linux
Heh, meni se slicna stvar dogadjala sa grafikom kada sam koristio ATI drajvere za linux… ne secam se tacno verzije, ali mi se desavalo u dve za redom. Pre toga nije.
Naime, radim u linuxu, ati se zakuca pri restartu/gasenju X-a. Prebacim se na vindozu, grafika skroz u autu. Reinstaliram drajver, sve radi. Opet u linux – zakucavanje, vindovs – nema grafike. Ukinem drajvere u linuxu i sve ok.
Heh, meni se slicna stvar dogadjala sa grafikom kada sam koristio ATI drajvere za linux… ne secam se tacno verzije, ali mi se desavalo u dve za redom. Pre toga nije.
Naime, radim u linuxu, ati se zakuca pri restartu/gasenju X-a. Prebacim se na vindozu, grafika skroz u autu. Reinstaliram drajver, sve radi. Opet u linux – zakucavanje, vindovs – nema grafike. Ukinem drajvere u linuxu i sve ok.
Moze li o ovome malo detaljnije? Veoma me zanima (odavno nisam cuo za ovako ludu stvar)
Možda bi pomoglo da ne restartuješ računar nego bukvano ugasiš pa upališ. tada se kartica inicijalizuje od nule