Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Spam
- This topic has 9 одговора, 7 гласова, and was last updated 18 years, 5 months раније by LYb.
-
АуторЧланци
-
16. април 2006. у 10:18 pm #7275Red_ZmajaУчесник
Koristim mozillu-thunderbird i od skora na mail koji imam kod provajdera (koji inace ne koristim mnogo vec ga dajem samo ljudima koje znam) pocelo je da stize mnogo spama u proseku oko 50-100 poruka na dan. E sad sam ja cackao one filtere pa podesavao pravila za poruke ali nista ne deluje. Posto spam stize sa hotmail-a stavio sam da brise sve sto je sa hotmail-a ali nista se ne desava. Zna li neko sta mi je ciniti ili standard downloaduj mail pa udri delete…
17. април 2006. у 7:05 am #43297ak-87УчесникPa kako si podesio filtere?Kod mene,dok sam koristio thunderbird,gotovo savrseno su radili.Eventualno se provuce 1-2 poruke,ali to je sve-ostalo sve tamani. 😆
Pregledaj ti te filtere jos 1x!
17. април 2006. у 8:08 am #43298Red_ZmajaУчесникNamestio sam sad da sve sto stize sa hotmaila brise da ih ne vidim 😀
17. април 2006. у 11:34 am #43299velialУчесник😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja sam kod mog provajdera dobio mail koji nisam nikada ni pogledao, a jos manje nekom davao. Posle godinu dana sam prvi put otisao da vidim sta ima u sanducetu, onako radi reda.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
da bio je prepun spamova.17. април 2006. у 12:26 pm #43300miroslav_joksimovicУчесникImam naloge kod vise provajdera iako ih vise ne koristim. Npr. EUnet mi ne pravi probleme dok npr kod Verata imam 100MB prostora zbog hostinga i ceo box mi je pun spama, oko 90MB posto mi sajta zauzima 10MB. Tih 90MB je nemoguce izbrisati jer ih smesta u trash koji ne moze da ih primi pa moram da zovem provajdera da mi to obrisu. Na PTT-u takodje problemi sa spamom…
17. април 2006. у 7:24 pm #43301SiouxУчесникKod Beotela iako ima sjajne veze ima i bruka spam-a.
17. април 2006. у 7:35 pm #43302Red_ZmajaУчесникMa najgore sto je spam poceo od jednom. Do tad mozda 2-3 poruke plafon u mesec dana a sad poludilo. Brisanje mi olaksava deo posla ali opet ih skida sto me nervira i uvek se provuce neka sa nekog novog domena pa neke mogu da ubacim da odmah idu u trash al kad mi se provuce neka sa gmail-a to ne mogu posto imam ljude u kontaktu koji imaju gmail nalog. Sve u svemu bzvz
18. април 2006. у 9:44 am #43303MarasУчесникPromenite provajdera.
Sezampro, uklanja spam, ako neka poruka prodje zastitu, samo je prosledis na abuse.18. април 2006. у 6:25 pm #43304SiouxУчесникPromenite provajdera.
Sezampro, uklanja spam, ako neka poruka prodje zastitu, samo je prosledis na abuse.Koristio, ali nemaš pojma koliko je lošiji protok nego kod drugih većih igrača.Meni se isplati da trpim malo spama zarad moje stare adrese i boljih veza.
20. април 2006. у 12:31 am #43305LYbУчесникLosiji protok? Ne bih se kladio.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.