Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Хардвер › SKENER I MUSTEK GMSART MINI FOTO APARAT
- This topic has 4 одговора, 4 гласа, and was last updated 20 years, 11 months раније by Alex.
-
АуторЧланци
-
13. септембар 2003. у 12:42 pm #2878MrdjanУчесник
Pozdrav…
Moram pre svega da iskomentarise Mandrake u novoj iteraciji…
Izgleda da polako Microsoft ima zaista razloga da se brine…ALi. imam sledeci problem
1. Acer 620U se lepo prepozna u OS , ali kada pokrenem program za skeniranje Xsane, i odaberem ga.. on mi javlja Ilegalni argument i ubije aplikaciju, tako da mi je skeniranje onemoguceno..sta da radim?
2.Imam gore napomenutu kamericu koja je u spisku podrazanih kamera. prikljucim je ..upali se Gphoto i kada treba da pristupi kameri ..nista…opet ne mogu da je koristim iako je tu…
3. TV kartica (Miro PCTV-danas pinnacle system) prepoznata ali u skeniranju kanala vidi sam0 3k, i nijedan vise program..zasto?(imam kablovsku TV)Da li moze nekako rucno da se traze programi?
MOLIM VAS ZA PAMET posto ja eto nemam dovoljno iskustva da sam resim problem.
26. октобар 2003. у 11:34 pm #13229NightweaverУчесник1.ako nisi posebno podesio ne mozes kao obican user da koristis skener jer samo root ima pristup ako se drugacije ne podesi.
2.probaj da prvo prikljucis i ukljucis kamericu pa da onda upalis komp i podignes Linux…mene je tako zezao moj fotoaparat dok ga nisam promenio..:)) i naravno, podesi da obican user ima pristup kameri…u protivnom samo root moze da radi sa njom..:)
27. октобар 2003. у 1:09 pm #13230unknownУчесникNi meni nece da prepozna digitalni foto gsmart III LCD. Nece da ga prepozna ni kao foto ni kao usb flash disk. Nemogu da ga mountujem nikako. Ako ima neko neke ideje…
27. октобар 2003. у 1:16 pm #13231NightweaverУчесникkao sto rekoh, proveri da li ti je USB port otvoren, probaj da ukljucis fotoaparat pre nego pokrenes sistem, i naravno, probaj da mu priistupis kao root.
27. октобар 2003. у 10:34 pm #13232AlexУчесникTreba ti libgphoto2-2.1.3. da bi prepoznao gsmart mini . Posle otvori GTkam add camera pronadji gsmart mini i radice (normalno mora da bude ukljucen).
MDK 9.1 -
АуторЧланци
Форум ‘Хардвер’ је закључан за нове теме и одговоре.