Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Service Pack 2
- This topic has 11 одговора, 9 гласова, and was last updated 20 years, 4 months раније by brale.
-
АуторЧланци
-
7. септембар 2004. у 12:13 am #4177MoneoУчесник
Zdravo!Interesuje me da li je istina to sto pricaju o service packu 2 za
WinXP,da je toliko los da ga ne vredi ni instalirati,te da neki programi
ne rade kako treba!Gospoda iz emisije PCTV tvrde da su to neke minorne greske,
i da se ne treba obazirati na to!S obzirom da ih finansira Microshit,bice da seru,te me interesuje “ko tu koga…”
Uzgred,jeste li videli,da je Longhorn ukrao mnoge stvari od linuxa,i MacOs-a,tema aqua(dosta podseca na standardno linux okruzenje),kao i virtuelni desktop,koji na unix-olikim
sistemima postoji od pamtiveka!A pljuju nas kad god im se pruzi prilika!Licemeri!
Bye!
Linux rules!
Heavy Metal rules!7. септембар 2004. у 12:31 am #21138srdanУчесникJa nebih rekao da su minorne a uz to GOSPODI iz PCTV ništa neverujem. Ako je za njin minorna greška kada ti uspori hard disk nerade neki osnovni programi onda OK.
Uz to poseduju i veliko neznanje o GNU Linuxu, a verovatno nesmu ni da kažu jer bi izgubili sponzora.
7. септембар 2004. у 10:29 am #21139sKELEtonУчесникSP2 poprevlja ne ke rupe u sistemu, ali kod nekog se desava da ne rade neki programi (Nero burning rom, VBS, word, exel… neki 🙂 )
Da je ipak los jeste zato sto je Microsoft već izbacio hotfix za sp2…
A za Longhorn si totalno upravu!!!
Ma iako i linux ima mnoge rupe ipak ga više volim… 8) [/b]
7. септембар 2004. у 10:38 am #21140RiSKУчесникAli ce Micros~1 imati tezhak zadatak da ukrade ono 3D okruzhenje koje pravi Sun… Ma uvek su korak iza.
IBM je dao zvanishno saopshtenje da ni na jednoj svojoj mashini nece instalirati SP2. To valjda dovoljno govori koliko je dobar.
POz
7. септембар 2004. у 7:29 pm #21141LenjoУчесникJa sam instalirao SP2 pre 3 dana i nisam primetio nikakve greske.
Svi programi mi rade normalno.
Ali ako se prica verovatno da ima gresaka.7. септембар 2004. у 9:40 pm #21142slavujУчесникJa ipak preporucujem da se instalira SP2 (ako ne radi mozes da ga uklonis) jer iako on ima rupa popravlja mnogo vise vec otkrivenih. Najbolje je da se instalira na cist sistem i onda ima najmanje problema. Instalirao sam ga na dosta masina i nisam imao vecih problema. Neki programi stvarno nece raditi kao npr. Style XP, Neke verzije Nera zeznu softver TV karte itd. ali nikako nije tacno da ne radi office ili sl. nije ni tacno za IBM da nece instalirati sp nikada nego za sada im nije u planu.
Nego da ne ispadnem neki fan ovih sa M… Najbolje resenje je da nikada vise i ne ides iz Windowsa na internet. Linux je zakon za internet i tu nema dalje rasprave. A ako ne koristis net iz xp-a onda ti Sp2 i ne treba 😀 sto je najbolje. A i tacno je da ume da uspori starije masine i pocne da bezveze drlja po disku.
A M… je naravno poznat kao najveci plagijator na svetu. Pa sta mislite, da su oni izmislili misa i precice na desktop-u. a i kad je Apple skoro izbacio novi OS lepo su rekli M… da spremi blokcic za prepisivanje.7. септембар 2004. у 11:46 pm #21143АнонимниГостUzgred,jeste li videli,da je Longhorn ukrao mnoge stvari od linuxa
Kao recimo ovo http://www.fsn.org.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=39&mode=&order=0&thold=0
8. септембар 2004. у 2:12 am #21144Off-TopicУчесникSto znaci…???
da ce iznad sudo morati da stoji nesto kao TM ili sta vec, nije mi jasno, mozda nekom padne na pamet da zastiti pravo na upotrebu kondoma, pa ces svaku ribu skojom planras da odes u krevet prvo morati da posaljes kod ovlascenog lica na serifikovanje, koje BTW kosta koliko i sertifakt OmrazenogSofta, kako se nebi desilo da prekrsis World Wide American Low.9. септембар 2004. у 9:14 pm #21145AleksandardУчесникSam microsoft je izbacio listu programa (oko 60) i igara koje nerade na sp2 za xp
kao na primer:
Nero
Divx (koji za par dana izlaze novi samo zbog toga)
visual studio 2003
office 2003
ms sql server
…..
…..i cesta pojava buffer overlow :))
9. септембар 2004. у 10:09 pm #21146Off-TopicУчесникRadi Nero, nego bi morao da se doda onaj plugin, tipa Nero Burning Rights, koji definise grupu, nesto kao cdrecord grupa.
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.