Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Second Life
- This topic has 5 odgovora, 3 glasa, and was last updated 16 years, 4 months ranije by
Milanche.
-
AutorČlanci
-
28. novembra 2006. u 10:34 pm #8078
BrokeBody
UčesnikJel’ ste culi za Second Life?
Ovo ce biti (ako vec nije) jedno od najpopulranijih… hmm… ne znam kako da nazovem ovo. ??? U svakom slucaju, mnogo je opasno!!! Virtualni svet, a ljudi daju pravi novac u koliko zele da bude sve bolji i bolji. Bice ovo jedna od najvecih zaraza i zavisnosti 21. veka, po mom nekom misljenju kad smo kod prvih utisaka.
Inace, i ja bih davao kesh za ovo kad bih imao, ali vidim da ima i neki basic account koji je free, ali jos nisam isprobao. 🙂
Treba vam jaka veza, a igra se pre nekog njihovog programceta. Ima i za Linux. 🙂
29. novembra 2006. u 12:55 am #49895Stanislav__Antic
UčesnikJa sam ga probao svojevremeno i nije loš. Stvarno ti je potrebna dobra veza.
Radi kul sa linux-om. Linux verzija je u vreme kada sam se zezao sa SecondLife (pre jedno 2 meseca) bila toliko loša da je bolje radila W$ preko wine-a.
Fino je što možeš da kupuješ zemlju, da praviš svoje stvari. Možeš da konstruišeš kola, kuće, automate … i sve to isprogramiraš. Svo programiranje se obavlja u realnom vremenu, i možeš da isprobaš u takozvanim sandbox-ovima, to su prostori na kojima možeš da gradiš stvari i isprobavaš skripte.
Neke zvanične kompanije imaju predstavništa tamo, pa tako možeš da odeš u virtuelnu banku umesto da odeš u pravu :). What’s a difference?
Možeš da kupuješ zemlju na kojoj možeš da gradiš kuće, ako imaš dovoljno para možeš i sebi da kupuješ ostrvo. E sad tu postoji začkoljica, možeš da kupuješ zemlju samo ako su ti virtuelni dolari potkrepljeni sa pravim :(. Postoje mesta gde možeš da prodaješ virtuelne dolare za prave pa problem nije nerešiv.
Pare možeš da zaradiš na razne načine, praveći svoje skripte, kao model, …Fina je stvar 🙂
To su ti ukratko moji utisci i saznanja o SL-u29. novembra 2006. u 1:52 am #49896BrokeBody
UčesnikProbao ja malo, i moj vam je savet da imate vezu od makar 512Kbps ili minimum 256! E sad, ja trenutno igram sa 128 i podnosljivo je, samo nemojte sa tako slabom vezom da pokusavate da jurcate unaokolo! 😀 Od sledeceg meseca imacu 256, pa cu valjda moci malo i da “furam” kroz svet. 😀
Mnogo zarazno! 😛
29. novembra 2006. u 1:13 pm #49897Milanche
UčesnikLOL, internet sims 2… Od tih MMORPG-ova ja bih samo igrao World of Warcraft, Guild Wars, EverQuest II, EVEOnline… Mada su dosta razliciti od SecondLife-a…
Inace cuo sam da neka Kineskinja iz Nemacke u SecondLifeu iznajmljuje ostrvo i zaradjuje dooooooooooooooooobre pare…
29. novembra 2006. u 1:19 pm #49898BrokeBody
UčesnikDobro si cuo. Ima izdataka i dohodaka (uglavnom izdataka kol’ko sam primetio do sada 😀 ).
Inace, ovaj Sim game nije ni malo naivan!
EDIT: @Milanche
Ovo bre nije MMORPG. 🙂
29. novembra 2006. u 1:25 pm #49899Milanche
UčesnikLOL! To je MMOSims2
Inace prezirem Simove… mada nikad nisam igrao Second Life, zvuci zanimljivo…
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.