Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Sat mislite o ovu vest koja je izasla u novi broj SK?
- This topic has 14 odgovora, 9 glasova, and was last updated 20 years, 9 months ranije by
popeye.
-
AutorČlanci
-
4. decembar 2005. u 1:16 pm #38069
LimitMan
UčesnikKako sta je?
Komercijalizovani do maksimuma … mislim ok .. treba ljudi da zarade pare … ali zasto ne zaradjuju pare na znanju i istini … a ne da reklamiraju onog ko bolje plati i da ga naprave zlatnim a on je od blata … Zamislite neki casopis kao top speed ili vrele gume (ili emisiju sat), da prime kintu od zastave za reklamu, da urade benchmark Yuga i Mercedesa (nekog naj novijeg) i da ispadne Yugo bolji … A svi mi znamo da je Yugo bolji od mercedesa jedino kad treba da se gura kad stane (ebi ga … laksi je) (za one koji hoce da se raspravljaju uzeo sam najgori primer i najveci kontrast … Ne preteruju bas toliko ovi po IT casopisima)
Za sada najbolji casopis koji sam citao je COM mada ni njega nisam skoro citao, moguce da se i on komercijalizovao … Stvarno neznam .. Svi oni su poceli lepo i polako … A sada je uzas 😀
Najvise me nerviraju kada zlatom kite Telekom koji ce nam dati NAJ NOVIJU USLUGU INTERNETA KOJA CE BITI TAKO DOBRA TAKO FINA TAKO COOL (ok … na zapadu jeste prevazidjena pre par godina but who cares) I TO SVE DO KRAJA 2010 GODINE!
Ma neznam … Nosio sam se mislju da zapocnem svoj magazin (posto sam imao mogucnosti a i sad ne bi bio problem da se ponovo stvori mogucnost) ali nemam zivaca ja za to 😉
4. decembar 2005. u 9:34 pm #38070Mr_Pingvin
UčesnikNaši časopisi su ubibože… Ljudi se više ne oslanjaju na lična iskustva već dovlače sve sa net-a, i očigledno uopšte ne razmišljaju o tome šta se štampa.. (čast izuzecima)… Baš sam imao prilike da pročitam jedan tekst o veštačkoj inteligenciji… Taj što je pisao nije ni bio svestan kakve je gluposti bulaznio.. Ili je izmislio neku novu nauku pa je nazvao prema postojećoj.. 🙂 🙂
4. decembar 2005. u 9:45 pm #38071popeye
Glavni majstorŠto se tiče gluposti po tekstovima, neretko su plod “napada kreativnosti” lektora i/ili urednika. Svoje tekstove nekada nisam mogao ni da prepoznam u časopisu jer je tokom obrade teksta dolazilo do neviđene “slobode u tumačenju” od pomenutih, koja je stvarala nebuloze (što njima, naravno, nije bilo poznato).
5. decembar 2005. u 1:38 am #38072Red_Zmaja
UčesnikDrugi mogu u off topic a mi crnci nista… 🙁
Neka neka doci ce i nasi 5 minuta 😛5. decembar 2005. u 9:43 am #38073popeye
Glavni majstorDrugi mogu u off topic a mi crnci nista…
Dva razloga:
1. Na osnovu teme, niko neće ni pomisliti da je nekom potrebna pomoć, te je možda i ne otvore
2. Ako ti neko i odgovori, biće skoro beskorisno za druge jer u pretrazi će se pojavljivati kao tema o časopisima -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.