Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Samo da se po’valim ;-)
- This topic has 14 одговора, 11 гласова, and was last updated 15 years, 4 months раније by kosmi.
-
АуторЧланци
-
19. мај 2009. у 1:02 am #11131LimitManУчесник
Uspesno obrisani:
C:\Windows
C:\Program Files
C:\Document And Settings
i sve sto ima veze sa onom prvom stavkom …
Particija C: uspesno konvertovana u ext3 i u fstab-u kao /root (nakon prebacivanja postojecih podataka iz starog /root u nju)…Zasto kao root? Posto sam zamlata pa linux koristim sa root nalogom 😉
Poenta price … Zbogom Winblowse (bar kod kuce) i ne trebas mi vise! Ako mi i budes zatrebao bices na VM-u 😉
19. мај 2009. у 1:24 am #78771Oko_sa_BagdaleУчесникPoenta price … Zbogom Winblowse (bar kod kuce) i ne trebas mi vise! Ako mi i budes zatrebao bices na VM-u 😉
Evo bas si prekinuli NBC vesti da pokazu Bill-a Gates-a kako place :'(
19. мај 2009. у 6:29 am #78772LimitManУчесникhahahaha… usr’o se od plakanja rodjaci 😉
19. мај 2009. у 6:31 am #78773Puppet_MasterУчесникZasto kao root? Posto sam zamlata pa linux koristim sa root nalogom 😉
nije ti ovo pametna praksa 😐
19. мај 2009. у 6:47 am #78774LimitManУчесникIskreno, boli me uvo … 😀 Mrzi me da kucam sifre da se jebavam sa suoderima i slicno … A to praktikujem iskljucivo na svom kucnom racunaru … na svojim serverima nikako 😉 Ako me neko i hakne opet … svaka mu cast! 😀
19. мај 2009. у 2:52 pm #78775marelliУчесникMa i to njesra Window$ moze nekad da zetreba (ne treba ga bas u potpunosti srinuti sa harda), jes da ga nesto ne mirisem ali tu je negde na nekom od kompova, pa kad zatreba, iscackam ga.
Mada, ni Win nije los OS, ali meni ne lezi!
19. мај 2009. у 4:02 pm #78776MoneoУчесникPraktikovanje dual boot-a moze,po meni,da bude samo prednost a ne mana 😉
Nije losa stvar upoznati se dobro sa Win-om i Linuxom i koristiti ih istovremeno,tako da po meni onaj koji ostavi jedan jedini sistem u startu sakati svoje eventualno prosirivanje novih horizonata-ala sam ovo dobro rekao :biggrin: 😀
P.S. Jedino gde bi ja ostavio samo linux je neki lapic,eventually 😉20. мај 2009. у 6:12 am #78777dukenukem_4dУчесник.[]…[] po meni onaj koji ostavi jedan jedini sistem u startu sakati svoje eventualno prosirivanje novih horizonata-ala sam ovo dobro rekao :biggrin: 😀 []….[]
kako bi rekli u jednoj davnoj seriji ,sekula itd itd…
ćero kako sam kukala? mamo sve si gi zahebala…
O0 😀 😎20. мај 2009. у 5:27 pm #78778PunkyУчесникKako mi se dva puta desilo da Windows posle pola sata korišćenja, “u širenje vidika” svrhe, tako sam ja rešio da mi to djubre ne treba na kompu…kome treba, nemam ništa protiv…..
27. мај 2009. у 5:24 pm #78779popacУчесникАко, ако, ја Вин немам већ пар година 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.