Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Sajt FK Partizan i snimci utakmica…
- This topic has 16 odgovora, 6 glasova, and was last updated 18 years, 11 months ranije by
LYb.
-
AutorČlanci
-
18. septembar 2007. u 6:51 pm #9244
zchira
Učesnikna sajtu fk partizan (http://www.partizan.co.yu) se mogu gledati utakmice. mislim da se za direktan prenos placa, a da je arhiva dostupna besplatno.
Problem je kada pokusam da pristupim delu sajta gde se gledaju utakmice pojavi se neki test koji treba da ispita da li moj racunar ispunjava uslove i tu zaglavi. Uslovi su:Sistemski zahtevi :
[b] * Windows 98 SE/ME/2000/XP
* Internet Explorer 6.0 (or later)[/b]
* Flash Player 7 (or later)* Processor: Pentium III 733 MHz minimum
* Internal RAM: 128 MB RAM minimum
* Graphics Card: 16 MB minimumA evo i ‘testa’ gde se zaglavi…
Test Rezultat DETALJNIJE
Windows Greška Pomoć »
Browser Greška Pomoć »
Cookies OK
Windows Media Player Test in progress
Flash player
BandwidthMislim da je ovaj test skroz idijotski i da bi stream mogao da se gleda, samo ako se zaobidje test.
Koje su varijante?
-da se nekako preskoci test
-da se kontaktiraju webMasteri i da se ukloni ova prepreka
-nesto trecesta predlazete?
p.s. zamolio bi da se ovde ne pokrecu navijachke teme i sl… 🙂
18. septembar 2007. u 7:21 pm #62288dukenukem_4d
Učesnike a da se proba sa laznim predstavljanjem browsera?
(ono pre sto smo se zezali sa strane ove slicice sto prikazuje)
na firefox treba user-agent switcher
http://chrispederick.com/work/user-agent-switcher/na operu 9 ne treba nista,samo na properties : mask as IE
ali bitno je ovo mask 😉
jedino ako imaju ubacenu detekciju preko jva-scriptasad sam se ulogovao,pomocu ovog maskiranja
ali mi javlja sledecu poruku:18. septembar 2007. u 7:26 pm #62289sdfasfasffsdqqfdq
Učesniksto jednostavno ne skines taj plug in i resis stvar! ::)
18. septembar 2007. u 8:38 pm #62290LimitMan
UčesnikZato Zvezdine utiakmice mogu da se gledaju sa linux-a 😉
Pocni da navijas za zvezdu! Videces da je bolje 😛 :-))
18. septembar 2007. u 8:51 pm #62291LYb
UčesnikA mozes i za Rad, em je pravi klub em nema uopste zajebavanja sa online sadrzajem 😛
Nego… stvarno su idioti… da ne poverujes…
18. septembar 2007. u 9:47 pm #62292zchira
Učesnikskinuo sam agent switcher
http://chrispederick.com/work/user-agent-switcher/
i sad se test i ne pokaze, tj. pretpostavljam da ga prodje. I pokaze se MPlayer ugradjen u sajt i pochne da bufferuje i posle par sekundi stane.
Inache, poslao sam mail webmasteru:Koristim Linux operativni sistem, i na njemu TEST ne prolazi:
Test Rezultat DETALJNIJE
Windows Greška Pomoć »
Browser Greška Pomoć »
Cookies OK
Windows Media Player Test in progress
Flash player
Bandwidth
—-
test se zaustavlja u ovoj fazi i samim tim ne mogu da gledam snimke, iako mislim da na mom racunaru mogu da se gledaju jer do sad nisam imao problema sa gledanjem video materijala na bilo kom drugom sajtu.
Jel postoji mogucnost zaobilazenja testa?Hvala
i dobio sam odgovor:
Postovani,
da bi ste pristupili sadrzajima na nasem sajtu, potrebno je da ispunite sve uslove koji se nalaze u testu. Znaci neophodno je da bude Windows operativni sistem, i da koristite Internet Explorer.
S postovanjem
Partizan Web TimE, vash bi da im dokazem da moze iz linuxa… samo kako ?:-)
Drugi neki plug-in ili sl????18. septembar 2007. u 9:55 pm #62293LimitMan
UčesnikPa pazi … ako ti bufferuje sa mplayerom trebalo bi i da pusti … Probaj par puta … Imas takodje xine plugin (umesto mplayerovog) za online sadrzaj … mozda ce sa njim bolje …
A tom adminu posalji mail da da otkaz i zaposli se u nekom komunalnom preduzecu da cisti ulice kad je cuo samo za Internet Explorer i kad ne gleda statistike (ja sam uvek protiv toga da se sajt radi za specific browser i OS… Sta da rade ljudi sa Mac-om? Isto da instaliraju windows da bi pristupili sadrzaju koji su platili?).
19. septembar 2007. u 7:27 am #62294zchira
Učesnikipak nece… izbufferuje mozda 60-100kb, na trenutak se pikaze u uglu ‘play’ , ali bez prikazivanja slike, i posle manje od sekunda se ispishe ‘stop’…
Pokusacu u toku dana s drugim plug-inom.19. septembar 2007. u 9:39 am #62295dukenukem_4d
Učesniki kod mene nece 🙁
(ima samo sivo tamo gde treba da je slika)23. septembar 2007. u 7:07 pm #62296Vladimir
UčesnikJbg, Partizan je Evropa, probajte da pratite prenos sa UEFA-e pa ćete dobiti isto
http://support.video.uefa.com/sys/en/syscheck.asp?bhcp=1
😡 -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.