Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Revolution OS
- This topic has 34 odgovora, 18 glasova, and was last updated 14 years, 6 months ranije by
LINUSER.
-
AutorČlanci
-
15. januara 2005. u 11:58 am #23749
IgorPetrovic
UčesnikMa sve može da se odradi za par dana. Našli smo englesku verziju koja se poklapa sa filmom.
@ Off-Topic: Ako hoćeš, javi se na mail SFilip-u ili meni, poslaćemo ti trećinu titla.
@ IvanJelicKV: Možemo i svi zajedno da odradimo titl, i ja sam diplomirao engleski. Pošalji dokle ste stigli, mi možemo da nastavimo, pa posle da se usaglasimo oko finalne verzije.
PozdraV
20. januara 2005. u 2:42 pm #23750ayreon
UčesnikŠta to pričate, biće gotovo do kraja februara? Šaljite, da se to radi, zar sa tako sitnim stvarima da toliko otežemo? Linux korisnike (nas :lol:) bije glas da koristimo i održavamo OS koji se najbrže ažurira i ispravlja. Ajde, ovo radimo za nas!
Ako vam treba pomoć, tu sam. Što nas je više, pre će biti gotovo.
BTW, kako da ja dođem do tog filma? 😀 Ako je neko voljan da ga proda, ili da se menja, kad završimo sa prevodom, neka mi se javi na mail.
20. januara 2005. u 7:11 pm #23751popac
UčesnikU suštini ne znam koliko je dozvoljeno njegovo prodavanje i umnožavanje, ali Who Cares, dam ti ja ako ne nadješ nekog bliže (pošto sam iz Zaječara… :cry:)
21. januara 2005. u 3:19 am #23752popa
UčesnikTitl radim i bice gotov za dan-dva…
Javi te mi se na PM u vezi ftp-a…
Pozdrav!P.S. Uzgred budi receno,cini mi se jos boljim na prvi pogled film “The Code Linux”
1. februara 2005. u 3:54 pm #23753eladan
UčesnikDa li je gotov titl? Mogu i ja da narezem film. Naravno, besplatno.
7. februara 2005. u 8:44 am #23754eladan
UčesnikOprostite zbog ponovnog pitanja: kako stoji stvar sa prevodjenjem titla? 🙄
7. februara 2005. u 11:56 am #23755SFilip
Učesnikpa u stvari ne napraduje.
niko se nije prijavio da pomogne, a u stvari to nije mali posao.
ja bi rado pomogao, ali nemam dovoljno znanje engleskog, pa bi samo usporavao 🙁
ako bi se jos neko prikljucio Igoru, sve bi bilo gotovo za nekoliko dana.7. februara 2005. u 12:33 pm #23756brale
UčesnikDa veoma je tesko prevoditi, ceo film je prica, treba puno vremena. Malo lakse bi bilo da postoji titl na engleskom, ali ne postoji. Ima li ga neko? A ovaj drugi film The Code Linux je jos zesci, pola je na engleskom , pola na finskom. Ma ubistvo. Ajde neka neko proba da nadje engleski titl. Ako neko ima , ja se prikljucujem prevodjenju, samo neka mi posalje.
Pozdrav7. februara 2005. u 1:43 pm #23757eladan
UčesnikPa imam engleski titl, ali cini mi se da je neko vec rekao da taj titl poseduje i da se na njemu radi. U svakom slucaju, mogu ujutro proslediti eng.titl za revolution OS kome treba.
7. februara 2005. u 2:24 pm #23758SFilip
Učesnikpa imamo engleski prevod koji se poklapa sa verzijom filma
evo linka za download (stavio sam na moj server):
http://www.techzone.skodric.com/ostalo/revolutionosenglish.tar.gz -
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.