Početak › Forumi › Linuks distribucije › Ubuntu,Mint,… › Restartovanje …
- This topic has 19 odgovora, 6 glasova, and was last updated 16 years, 3 months ranije by
burga.
-
AutorČlanci
-
4. oktobar 2009. u 10:26 am #81283
GoranSTX
UčesnikĐunta? Sa sitnim nutom? U jeeee… 😀
Nego, ovaj log ne pokazuje nikakve greške, koliko mogu da vidim… Jel to gašenje redovna pojava, mislim na to da li se dešava svaki put bez obzira šta i koliko radiš na kompu ili je sporadično i povremeno?
4. oktobar 2009. u 10:36 am #81284dukenukem_4d
UčesnikDa limože da bude u pitanju adobe fleš 10 ? (ako je i na wind. i na linuksu taj adobe 10 )
drugo mi pade da nisu kontakti od grafičke malo korodirali/zaprljali se ?
(dešava se. u takvim slučajevima ponekad i komp. ne startuje)Da li imaš nešto prikačeno u usb portovima ? (usb memorija ili drugo)
4. oktobar 2009. u 11:23 am #81285ak-87
Učesnikmislim da neće da može :-
objašnjenje : ubuntu i puno drugih distribucija sada koriste gnome network manager
i onda gubiš konekciju kada nemaš x-server
(može da se nabudži ali… to je djunta… 😀 )Zato ima cnetworkmanager. O0 Uvijek moze da se ubaci i wicd, on ima onaj ncurses inerfejs.
4. oktobar 2009. u 11:31 am #81286Anonimni
Gostmislim da nije do OS-a vec do hardvera , meni se sa starih hardom dogadjalo slicno ,
firefox + 15-20 otvorenih tabova = przim jaja na hardu 😀 ,
naravno restartuje se .4. oktobar 2009. u 1:17 pm #81287kosmi
Učesnik@duke
Kobasičke su ionako uvek bile rezervisane samo za Flojd-ove :p.I šta bi sa temom, sve dok ne počne da čuri ima nade :D. Za neki postmortem (u kućnim uslovima) rerna je jedina šansa :D.
4. oktobar 2009. u 2:23 pm #81288Dr@g@n
UčesnikGasenje je povremeno i nepredvidljivo, npr. dva puta za pola sata, a zatim nista deset dana.
Kako da ocistim kontakte od graficke, cetkicom.Smem ili da ih ocistim alkoholom?
Na USB portovima imam zakacen stampac i kameru…Sve to je prikaceno poodavno, a problem je od pre dva meseca.
Ima li resenja?4. oktobar 2009. u 2:33 pm #81289GoranSTX
UčesnikIzvadi grafiku i četkicom isčisti prašinu iz slota i sa konektora. Nikakv alkohol ili sredstva za čišćenje…
4. oktobar 2009. u 3:55 pm #81290kosmi
UčesnikGasenje je povremeno i nepredvidljivo, npr. dva puta za pola sata, a zatim nista deset dana.
Prema ovoj rečenici nije još ništa crklo, samo čišćenje treba. Konektori može i školskom gumicom, gumicom za tegle :D… al najbolje je nekom kvalitetnom pubertetskom O0.
P.S. Uvatilo me nešto iz druge teme 😀
4. oktobar 2009. u 5:20 pm #81291Dr@g@n
UčesnikOk, sad je dockan, sutra cu da ga cistim. Nada se da je tema resena. Hvala svima.
4. oktobar 2009. u 8:32 pm #81292burga
UčesnikImaš u nekim prodavnicama računarske opreme vazduh pod pritiskom u spreju, sa cevčicom na vrhu da može lepo da se usmeri
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.