Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › PCLinuxOS › Remasterizovan PCLinuxOS 2007
- This topic has 9 одговора, 8 гласова, and was last updated 16 years, 11 months раније by Demon.
-
АуторЧланци
-
28. децембар 2007. у 6:21 pm #9678Miso VranesУчесник
Znam da ovo sto sam pripremio nije tesko izvesti na linuxu ali sam ipak ulozio malo truda :))
Elem, remasterizovao sam PCLinuxOS2007, dodao sam testing kernel, mnoooogoooooooo dodatnih aplikacija, igara, kodeka, nesto wallpapera,jedan broj aplikacija iz Mandriva repoa koje uspjesno rade, mnogo proprietary aplikacija, i sl…Testirao sam instalaciju na 3 razlicita kompa i svuda je radilo..Bio je jedan laptop koji sa starim kernelom nije uredno radio acpi podrsku ali sa novim testing kernelom je sve bilo u redu.Elem, nesto oko 4GB ISO image. Nisam stavio drajvere za nvidiu i ati jer masina na kojoj sam radio ima samo staru radeon9200 kartu koja nema proprietary drivere za nove kernele, a za kompajliranje Nvidia drajver modula nisam imao odgovarajuce kartice, takodje nisam dodao slmodem modul kompajliran za alsa audio-modem uredjaje… No za ove za graficke karte smatram da je pozeljno instalirati drivere iz repoa, a slamrd modul za neke modeme moze da se instalira i rucno na odgovarajucim laptopima i na alsi 1.0.13 i 1.0.14..Mogu da stavim post o tome..
Gdje i kako da uploadujem ako je neko zainteresovan…Slao bih i postom kao poklon svima za novu godinu samo je malo nezgodno jer zivim u CG…Imam i nesto screenshota..Da postujem ?
28. децембар 2007. у 8:15 pm #66343GoranSTXУчесникPostuj… ne znam kakav net imas i da li ovi file sharing servisi dozvoljavaju tolike fajlove, ali ako moze, postavi na njih pa cemo se vec nekako docepati tog PCLOS-a. Znam da bi meni odgovarao tako napucan distro…
29. децембар 2007. у 12:40 am #66344orsaleУчесникJa mogu da ti otstapim mesto na jedan server ako zelis. I to na 100Mbps internet konekciju prikacen. Nije problem. Samo mi posalji email na [email protected] i poslacu ti username i pass. da sve to lepo upload-ujes.
Poz.
29. децембар 2007. у 1:27 am #66345BRANKKOМодераторImam neko drustvo koje dolazi sad pocetkom januara dole u CG, pa mogu da pokupe, a pozes poslati i postom, pa bi ja rezao dalje kome treba (RealLife P2P)
29. децембар 2007. у 4:57 am #66346paralizerУчесникIli mozes fino lepo da mi posaljes CD po postu ako nemas brzi internet pa cu ja da ga upload-ujem na nekom serveru, a tu cemo da stavimo link. A moze da i administratori stave neki link negde na samom web sajtu…
29. децембар 2007. у 7:24 am #66347Miso VranesУчесникBrankko : OK, kad dodje drustvo posalji ih u preduzece CHIKOM, ul. Serdara Jola Piletica 23, moje ime Vranes Miso, mail [email protected].
Paralizer: Od kuce mi je spor net…Napisi mi adresu u mail-u pa cu posaljem u ponedeljak 31.12. Moj mail [email protected].
Tomaja: kako da napravim torrent od ovog i postavim na tracker ?
29. децембар 2007. у 8:30 am #66348miodragzУчесникNapravis ga najjednostavnije sa KTorrent i uploadujes na tracker
29. децембар 2007. у 1:36 pm #66349BRANKKOМодераторBrankko : OK, kad dodje drustvo posalji ih u preduzece CHIKOM, ul. Serdara Jola Piletica 23, moje ime Vranes Miso, mail [email protected].
To je u Podgorici, jel tako?
29. децембар 2007. у 3:42 pm #66350KosavaУчесникljudi sta mislite o ovome http://www.kombib.co.yu/vest.php?o=51&s=2730
da mi napravimo distro po nasoj meri baziran na Ubuntu 😉
moj predlog bi bio da bude to updetovana verzija Kubunta sa javom,flashom,kodecima i tu da se doda krusader,qcomicbook reader,rar unrar sta mislite stavimo na neki torrent tracker i to je to 😀
5. фебруар 2008. у 8:52 am #66351DemonУчесникVolio bih vidjeti te screenshotove, molim, ako ima ko…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.