Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Fedora, Red Hat,… › Red Hat Fedora tvrdi da je lider u linuxu
- This topic has 8 одговора, 7 гласова, and was last updated 17 years, 8 months раније by
Moneo.
-
АуторЧланци
-
24. новембар 2008. у 6:42 pm #10559
LINUSER
Учесник24. новембар 2008. у 10:09 pm #74150MladenIsakovic
УчесникSvaki ciga svoga konja hvali 🙂
24. новембар 2008. у 10:29 pm #74151marelli
УчесникSvaki ciga svoga konja hvali 🙂
Slažem se!
24. новембар 2008. у 10:49 pm #74152LINUSER
УчесникIma i toga – izvesno. Ali činjenica da su Rusi prihvatili ubitačan Fedorin razvoj i da žele istim tempom, dosta govori;
“The final release of Tedora 10 is planed on Nov 25 2008, at the same time with Fedora 10.”
“Russian Fedora 10 is expected in conjunction with the release of Fedora 10 tomorrow, November 25.”
http://www.tedoralinux.ru/en/news-all.php#9
http://mirror.yandex.ru/fedora/24. новембар 2008. у 11:27 pm #74153nebjak
УчесникRed Hat i jeste lider u linuxu, bar sto se servera tice, a morate se sloziti da je tu linux najjaci i da tek predstoji veliko osvajanje Desktop polja. Sto se desktopa tice, ne moze me niko ubediti da je Ubuntu najrasprostranjeniji i da iz toga proizilazi da je najbolji, Marketing je cudo.
25. новембар 2008. у 9:02 am #74154advocatus linuxi
УчесникIma i toga – izvesno. Ali činjenica da su Rusi prihvatili ubitačan Fedorin razvoj i da žele istim tempom, …
Da, ali kako čujem (Russian schools move to Linux) neko drugi (ALTLinux) će imati ‘monopol’ u ruskom školstvu. A da je pametnih političara ovde, mogli bi i mi štogod uštedeti – i pritom omasoviti Lindžu u narodu ^-^, ali jok…
Red Hat i jeste lider u linuxu, bar sto se servera tice, a morate se sloziti da je tu linux najjaci i da tek predstoji veliko osvajanje Desktop polja. Sto se desktopa tice, ne moze me niko ubediti da je Ubuntu najrasprostranjeniji i da iz toga proizilazi da je najbolji, Marketing je cudo.
Avaj, Red Hat sees no consumer desktop Linux in its future.
Za rasprostranjenost ne mogu niš’ sigurno reći, ali ni meni Ubu (+ derivati) ne leži. 🙁25. новембар 2008. у 9:32 am #74155miodragz
УчесникKoliko znam Ruska Vlada je potpisala ugovor sa Mandrivom
25. новембар 2008. у 9:53 am #74156advocatus linuxi
УчесникPa da, koliko shvatam to je prilagođena Mandriva.
25. новембар 2008. у 12:24 pm #74157Moneo
УчесникRH je kompanija koja je upostavila standarde na poslovnom/enterprise trzistu-kada su u pitanju linux resenja naravno a svojevremeno je to bila prva kompanija koja je dala viziju kako linux na desktopu treba da izgleda a to i primenila u praksi
Sada ne znam bas da li je lider,ali je svakako jedno od glavnih imena u svetu linux-a ^-^ -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.