Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › Radno okruženje
- This topic has 6 одговора, 7 гласова, and was last updated 14 years, 7 months раније by radak.
-
АуторЧланци
-
20. фебруар 2010. у 4:33 pm #11757sinansakicУчесник
Da li mislite da može da se tako sredi radno okruženje ubuntu napravi isto kao radno okruženje windows-a
20. фебруар 2010. у 5:17 pm #83216Puppet_MasterУчесник????? nije mi jasno bas sta pitas, tj. sta konkretno zelis i jos bitnije zasto zelis, al moze sigurno da se namesti sta god da zamislis. To je jedna od glavnih razlika Gnu/Linux-a i onog drugog sistema iz prostog razloga sto je u Gnu/Linux vodama sve podlozno konfiguracijama i promenama da odgovara svakoj zelji korisnika.
20. фебруар 2010. у 5:23 pm #83217burgaУчесникTo je jedno od najčešćih pitanja dok se ne shvati da okruženje u Windowsu nije baš najsrećnije. Postoji program koji služi da upotpuni Windows-like ponašanje – u random vremenskim intervalima sruši neki program i napiše “This program has performed an illegal operation, and will be shut down”. (me nogu sad da ga nađem, ali je bio dat na kde-look-u)
20. фебруар 2010. у 5:35 pm #83218marelliУчесникMislim da bi moglo, gledao sam odavno neke skinove na gnome-look koji slice XP-u ….
U stvari, okruzenje kog Window$-a tebe zanima? A uostalom, koj ce ti to … :biggrin:
zasto oces Win skin na Linuxu???????????
20. фебруар 2010. у 6:01 pm #8321920. фебруар 2010. у 9:50 pm #83220Dr@g@nУчесникBolje radi suprotnu stvar, da ti Win, lici na Lin. To znaci, da instaliras u Win-u: umesto Photoshop-a – Gimp, umesto MSN – aMSN ili Pidgin, umesto Microsoft Office – OpenOffice …. Imas i Gnome i KDE za Win. A ako ti se bas toliko svidja ideja da Linuks lici na Win, onda lepo instaliraj Linux XP
http://distrowatch.com/table.php?distribution=linuxxp21. фебруар 2010. у 7:33 am #83221radakУчесник -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.