Zdravo!
Kod mene k3b radi odlicno(verzija 0.11.17,2.4 kernel,SCSI emulacija,Vector Linux)-imao sam samo jedan problem-pravio sam ISO image-ove za neko snimanje,i k3b mi nije napravio dobro par image-a!Bilo je nekih 10 image-a,a nije napravio 2 image-a dobro!
Taj i jedini put,nisam dosad imao problema!
Primetio sam i jedan bug-kada narezem ISO image i uzmem “verifying written data”-on mi na 99% izbaci neku gresku-narezane diskove sam proverio copy/paste metodom i rade odlicno po win-om i linux-om tako da zakljucujem da je bag u pitanju!
K3b je odlican program,ali ima on svojih bubica,te ne bi bilo zagoreg da skines najnoviju verziju!
Mozes da probas i xcdroast-sjajan program koji poseduje gomilu naprednih opcija o kojima drugi programi mogu da sanjaju-malo ce ti u pocetku smetati nesto oskudniji interfejs i njegova malo sasava organizacija-ali kad se naviknes sve ide kao podamzano!Program je zaista odlican i zasluzuje svaku preporuku!
Pored k3b-a i xcdrost-a,zaista mislim da nema svrhe koristiti komercijalni Nero za linux koji je u cak mnogim stvarima inferiorniji od njih!
Nadam se da je ovo pomoglo……
CU!
Heavy Metal rules!